Başkan Çetinkaya’dan Anneler Günü Kutlama Mesajı
Eklenme Tarihi: 11.05.2025 190 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya’dan Anneler Günü Kutlama Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm annelerin ve anne adaylarının gününü kutladı.

Başkan Çetinkaya mesajında şu ifadelere yer verdi: "Hayatın her anında sevginin, fedakârlığın ve merhametin en güçlü temsilcileri olan annelerimiz, bizlere sadece birer aile bireyi değil; aynı zamanda toplumun temel taşlarıdır. Onların emeği, sabrı ve sevgisiyle şekillenen bireyler, sağlıklı ve güçlü toplumların inşasında en önemli role sahiptir.

Anneler, karşılıksız sevgileri, sonsuz hoşgörüleri ve bitmeyen sabırlarıyla hem evlatlarının hem de toplumun geleceğini şekillendirirler. Evlatları için gösterdikleri özveri, bir milletin kaderini tayin eden en önemli güçlerden biridir.

Bu vesileyle başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Onların emekleri, duaları ve fedakârlıkları bizlere her zaman güç vermeye devam ediyor. Hakkı ödenemez bu yüce varlıklarımızın her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Ebediyete irtihal eden tüm annelerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan tüm annelerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum. Annelerimizin ellerinden öpüyorum."

Karabük Belediyesi’nden Esnafa Destek: Açık Hava Reklam Alanlarında İndirimli Rezervasyon Başladı

Karabük Belediyesi’nden Esnafa Destek: Açık Hava Reklam Alanlarında İndirimli Rezervasyon Başladı

09.07.2025 27 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir genelindeki açık hava reklam alanlarının işletmesini devralarak yeni bir dönemi başlattı. Belediye kontrolüne geçen billboard, CLP raket ve durak reklam üniteleri için rezervasyon süreci resmen başladı. Bu kapsamda Karabük esnafı, reklam çalışmalarında Belediyeye ait bu alanlardan indirimli şekilde yararlanabilecek.

Gece Başka Güzel Karabük’te

Gece Başka Güzel Karabük’te

09.07.2025 32 Görüntülenme

"Saat 7’den sonra Karabük’te hayat bitiyor…" diyenler burada mı?