Karabük’te 23 Nisan Coşkusu Binlerce Çocuğu Buluşturdu
Eklenme Tarihi: 23.04.2025 523 Görüntülenme

Karabük’te 23 Nisan Coşkusu Binlerce Çocuğu Buluşturdu

Karabük, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Kemal Güneş Caddesi’nde kurulan etkinlik alanı, gün boyunca binlerce çocuğa ve aileye ev sahipliği yaptı. Bayram coşkusu, şehrin dört bir yanından gelen katılımcılarla renkli ve unutulmaz anlara dönüştü.

Etkinlikte sahne gösterileri, müzik performansları, çocuk tiyatroları, interaktif oyun alanları, geleneksel sokak oyunları ve çeşitli atölye çalışmalarıyla çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici bir bayram yaşatıldı. Farklı yaş gruplarına hitap eden organizasyon, yoğun ilgi gördü.

Karabük Belediyesi tarafından özenle hazırlanan program, bayramın ruhunu yansıtan detaylarla zenginleştirildi. Etkinlik alanına gelen aileler, çocuklarıyla birlikte dolu dolu bir gün geçirdi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, program sırasında yaptığı açıklamada, 23 Nisan’ın tarihî ve toplumsal önemine vurgu yaptı. Başkan Çetinkaya; "23 Nisan; milletimizin bağımsızlık iradesini tüm dünyaya ilan ettiği, milli egemenliğin halkın temsilcileri eliyle şekillendiği tarihî bir dönüm noktasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü, onların gözlerindeki umut ve neşeyle kutlamak bizler için büyük bir onur. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayallerine ortak olmak, onların gelişimine katkı sunmak belediyecilik anlayışımızın temelini oluşturuyor" ifadelerini kullandı.

Karabük Belediyesi’nin bu yıl 23 Nisan’a özel olarak düzenlediği kapsamlı etkinlik, hem içeriği hem de katılım yoğunluğu bakımından son yılların en dikkat çeken çocuk organizasyonları arasında yerini aldı.

 


Karabük’te 23 Nisan Coşkusu Binlerce Çocuğu Buluşturdu

Mücadeleniz İçin Teşekkürler

Mücadeleniz İçin Teşekkürler

20.12.2025 29 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "59–62’lik skorla kaybettik ama yüreğiyle oynayan Demir Kartal kazandı. Mücadelenizle gurur duyduk, Karabük her zaman arkanızda!" dedi.

Maç Günü

Maç Günü

20.12.2025 24 Görüntülenme

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde şehrimizi başarıyla temsil eden Demir Kartal Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya geliyor.

Yoğun İstek Üzerine Çocuklara Özel 3 Boyutlu Kalem Atölyesi Yeniden!

Yoğun İstek Üzerine Çocuklara Özel 3 Boyutlu Kalem Atölyesi Yeniden!

19.12.2025 61 Görüntülenme

Çocukların hayal gücünü teknolojiyle buluşturan “3 Boyutlu Kalemle Hayaller Şekil Buluyor” atölyemiz, Karabük Bilim Merkezi’nde minik kaşifleri bekliyor. Hayaller yine şekil bulacak!