Karabük Emniyeti’nden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret
Eklenme Tarihi: 07.04.2025 494 Görüntülenme

Karabük Emniyeti’nden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ve Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Abdulkadir Kazan, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’yı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, toplumun huzur ve güvenliği için özveriyle görev yapan emniyet teşkilatının önemine dikkat çekildi. Başkan Çetinkaya; "Halkımızın huzuru için fedakârca görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Belediye olarak kamu güvenliğine katkı sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Çetinkaya, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Şehir Düzenini ve Kamu Alanlarını Korumak İçin Sahadayız

Şehir Düzenini ve Kamu Alanlarını Korumak İçin Sahadayız

18.12.2025 19 Görüntülenme

Şehir düzenini korumak, kamusal alanları herkes için erişilebilir kılmak adına zabıta ekiplerimiz sahadaydı.

Asfalt Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor

Asfalt Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor

17.12.2025 56 Görüntülenme

Yoğun kış şartları öncesi asfalt çalışmalarımızı planlı ve hızlı şekilde sürdürüyoruz. Daha güvenli, daha konforlu yollar için 7/24 sahadayız.

Ekiplerimiz Çöp Eve Anında Müdahale Etti

Ekiplerimiz Çöp Eve Anında Müdahale Etti

17.12.2025 42 Görüntülenme

100. Yıl Mahallesi sakinlerimizin şikâyetleri üzerine harekete geçen ekiplerimiz, çevre ve halk sağlığını tehdit eden çöp evi tahliye ederek temizlik çalışmalarını tamamladı. Evden yaklaşık 10 kamyon atık çıkarılarak kontrollü şekilde bertaraf edildi.