Meydanlara Sığmayan Coşku, Unutulmaz Bir Gece!
Karabüklüler Günü’müzde değerli sanatçımız Hakan Peker ve meydanları dolduran binlerce hemşehrimizle tek yürek olduk. Bu güzel coşkuyu bizlere yaşatan tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız!
Birlikteliğin ve Coşkunun Zirvede Olduğu Şehir
Birlikteliğin ve coşkunun zirvede olduğu şehir. Dün akşam yine bir başka güzeldin Karabük. Meydanları dolduran, güzel enerjileri ile Karabüklüler Gününe anlam katan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.
Karabük’te 7.8. Karabüklüler Günü Coşkusu: Hakan Peker ve Sefo Konserlerine Rekor Katılım
Şehrin il plaka kodu 78’den esinlenilerek ilk kez 2025 yılında kutlanmaya başlanan "7 Ağustos (7.8.) Karabüklüler Günü", bu yıl ilk kez düzenlenen dev konser organizasyonlarıyla unutulmaz bir şölene dönüştü. Karabük Millet Bahçesi’ni dolduran on binlerce vatandaşın coşkusuna ortak olan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "78 ruhunu ve hemşehrilik bilincini bu özel organizasyonlarla geleceğe taşıyoruz" dedi.

















