Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 19.03.2025 505 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "Altyapıya Yatırım, Geleceğe Yatırımdır"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 2024-2025 Mehmet Özdemir U18 Futbol Ligi’nde oynanan 5000 Evler Spor - Eskipazar Belediyespor karşılaşmasını tribünden takip etti. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi 1-0 kazanan 5000 Evler Spor, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Genç sporcuları tebrik eden Başkan Çetinkaya, altyapının önemine vurgu yaparak şu açıklamalarda bulundu: "Karabük’te sporun gelişmesi, gençlerimizin spora yönlendirilmesi ve altyapının güçlendirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karabük U18 Futbol Ligi’nde mücadele eden takımlarımız, şehrimizin spor potansiyelini gözler önüne seriyor. 5000 Evler Spor’un bu başarısı, altyapıya yapılan yatırımların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu vesileyle, şampiyonluk ipini göğüsleyen 5000 Evler Spor’u yürekten kutluyorum.

Ayrıca, sahada büyük bir mücadele ortaya koyan Eskipazar Belediyespor’u da tebrik ediyorum. Bu ligde mücadele eden tüm takımlarımız, Karabük futbolunun geleceği adına umut verici bir tablo çiziyor."

Başkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi olarak altyapıya ve amatör spora desteğin artarak devam edeceğini, gençlerin spor yapabileceği alanların çoğaltılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

 

Karabük Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı

Karabük Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı

19.03.2026 38 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde şehir genelinde yürüttüğü çalışmalarla hazırlıklarını tamamladı. Kent genelinde temizlikten denetime kadar birçok alanda gerekli düzenlemeler gerçekleştirildi.

Karabük Belediyesi’nden Bayram Arifesinde Mevlit Programı

Karabük Belediyesi’nden Bayram Arifesinde Mevlit Programı

19.03.2026 35 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde 5000 Evler Mezarlığı’nda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlit programı düzenledi.

Karabük’te Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz

Karabük’te Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz

19.03.2026 56 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla şehir içi toplu taşıma araçlarını ücretsiz hale getirdi. Belediye bünyesinde hizmet veren otobüsler, bayram boyunca üç gün süreyle ücretsiz olarak kullanılabilecek.