5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde Ramazan Coşkusu
Eklenme Tarihi: 08.03.2025 826 Görüntülenme

5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde Ramazan Coşkusu

Karabük Belediyesi’nin mahallelere özel düzenlediği "Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde" etkinliği, bu akşam 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Etkinliğe katılan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu paylaştı.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Zulme Karşı Tek Yürek Olduk, Omuz Omuza Yürüdük"

11.04.2026 48 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Zulme karşı tek yürek olduk, omuz omuza yürüdük. Mazlumların sesi olmak, adaleti haykırmak için bir aradaydık. Bu anlamlı duruşa yüreğiyle katılan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Dualarımız tüm dünya mazlumları için. Yüreğimiz Filistin’le" dedi.

Cephe Peyzaj Çalışmaları Başladı

Cephe Peyzaj Çalışmaları Başladı

11.04.2026 39 Görüntülenme

Güzel Karabük’ümüzde cephe peyzajlarına başladık. Şehir girişlerimizde dik yamaç olmasından dolayı peyzaj uygulayamadığımız alanları cephe iyileştirmesi kapsamında 3 şehir girişi, 2 battı çıktı başta olmak üzere çalışmalara başladık. Durmak yok. Şehri imar, gönülleri ihya ediyoruz.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Biz Bu Şehri ve İnsanlarını Gönülden Seviyoruz"

11.04.2026 31 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Sobanın kenarında semaver çayı eşliğinde hemşehrilerimizle hoş sohbetin tadı hiçbir şeyde yok. Biz bu şehri ve insanlarını gönülden seviyoruz" dedi.