Karabük’te Toplu Taşımada Troy Kart Dönemi Başladı
Eklenme Tarihi: 13.02.2025 1905 Görüntülenme

Karabük’te Toplu Taşımada Troy Kart Dönemi Başladı

Karabük Belediyesi, toplu taşıma araçlarında ödeme seçeneklerini genişleterek Türkiye’nin yerli ve milli ödeme sistemi Troy kart ile ödeme imkânını vatandaşların hizmetine sundu. Artık Karabük’teki Belediye otobüslerinde Troy kart kullanılabilecek.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yeni uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Şehrimizin ulaşım sistemini daha modern ve pratik hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’nin yerli ve milli ödeme sistemi olan Troy kartı, Belediye otobüslerinde geçerli hale getirerek vatandaşlarımıza alternatif bir ödeme kolaylığı sunduk. Hem dijitalleşmeye ayak uyduruyor hem de milli sistemlerimizi destekleyerek güçlü bir Türkiye için katkıda bulunuyoruz."

Karabük Belediyesi ve Ulaşım A.Ş. tarafından başlatılan bu uygulama ile vatandaşlar, Belediye otobüslerinde Troy kartlarını kullanarak ulaşım ücretlerini ödeyebilecek.

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

25.07.2026 20 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Evlatlarımızın kahkahaları ve bitmeyen enerjisi bu akşam da Kent Meydanı ve Millet Bahçesi’ne neşe kattı! Yaz boyunca sürecek bu güzel coşkuyu paylaşmak için tüm çocuklarımızı ve ailelerimizi bekliyorum" dedi.

Türkiye’nin En Yeşil Şehri Karabük’te Şehir Merkezi de Doğayla Buluşuyor

Türkiye’nin En Yeşil Şehri Karabük’te Şehir Merkezi de Doğayla Buluşuyor

24.07.2026 42 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, göreve geldiği günden itibaren şehrin yeşil kimliğini daha da güçlendirmek amacıyla başlattığı peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türkiye’nin orman varlığı bakımından en yeşil ili olan Karabük’te, şehir merkezini de doğayla bütünleştiren çalışmalar kapsamında 18 binden fazla fidan toprakla buluşturuldu.

5000 Evler Kanyon Köprü Bakım ve Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

5000 Evler Kanyon Köprü Bakım ve Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

24.07.2026 49 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "5000 Evler Kanyon Köprüdeki bakım ve yenileme çalışmalarımızda sona yaklaştık. Köprümüzü baştan aşağı yenileyerek çok daha güvenli ve konforlu bir hale getirdik. Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış ve kıymetli sabrınız için yürekten teşekkür ederim" dedi.