Karabük’te Toplu Taşımada Troy Kart Dönemi Başladı
Eklenme Tarihi: 13.02.2025 1911 Görüntülenme

Karabük’te Toplu Taşımada Troy Kart Dönemi Başladı

Karabük Belediyesi, toplu taşıma araçlarında ödeme seçeneklerini genişleterek Türkiye’nin yerli ve milli ödeme sistemi Troy kart ile ödeme imkânını vatandaşların hizmetine sundu. Artık Karabük’teki Belediye otobüslerinde Troy kart kullanılabilecek.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yeni uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Şehrimizin ulaşım sistemini daha modern ve pratik hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’nin yerli ve milli ödeme sistemi olan Troy kartı, Belediye otobüslerinde geçerli hale getirerek vatandaşlarımıza alternatif bir ödeme kolaylığı sunduk. Hem dijitalleşmeye ayak uyduruyor hem de milli sistemlerimizi destekleyerek güçlü bir Türkiye için katkıda bulunuyoruz."

Karabük Belediyesi ve Ulaşım A.Ş. tarafından başlatılan bu uygulama ile vatandaşlar, Belediye otobüslerinde Troy kartlarını kullanarak ulaşım ücretlerini ödeyebilecek.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

28.07.2026 17 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Değerli Abim, Dava Arkadaşım, İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Okan Kirman’ın kayınpederi Cemal Arslan amcamız hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin. Güler yüzü, samimiyeti ve üzerimizdeki emeğinden dolayı bizler ondan razıyız, Allah da kendisinden razı olsun. Mekanı cennet olsun" dedi.

Yıldızların Altında, Keltepe'nin Eşsiz Atmosferinde Buluşuyoruz!

Yıldızların Altında, Keltepe'nin Eşsiz Atmosferinde Buluşuyoruz!

28.07.2026 36 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "14-16 Ağustos’ta düzenleyeceğimiz Keltepe Gözlem Şenliği ve Uzay Girişimciliği Festivali için hazırlıklarımız tamam. Bilim, teknoloji ve uzay meraklısı tüm gençlerimizi ve hemşehrilerimizi bu büyüleyici atmosfere davet ediyorum" dedi.

Karabüklüler Günü Sefo ve Hakan Peker Konserleriyle Kutlanıyor

Karabüklüler Günü Sefo ve Hakan Peker Konserleriyle Kutlanıyor

27.07.2026 84 Görüntülenme

Karabük Belediyesi öncülüğünde, şehrin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren "Karabüklüler Günü" kapsamında unutulmaz bir müzik şöleni düzenleniyor. 7 Ağustos Cuma günü Karabük Millet Bahçesinde gerçekleştirilecek dev organizasyonda Türk pop müziğinin efsane ismi Hakan Peker ile son yılların sevilen sanatçısı Sefo sahne alacak.