Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu
Eklenme Tarihi: 11.02.2025 814 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Programda, 2024 yılında tamamlanan projeler değerlendirilirken, 2025 yılında hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Karabük’ün gelişimi için kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Çetinkaya, şehrin ihtiyaçlarına yönelik projeleri titizlikle planladıklarını ifade etti.

Başkan Çetinkaya, basının kamuoyunu bilgilendirme konusundaki rolüne de değinerek, yerel basının Karabük’ün gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Belediyenin çalışmalarının vatandaşlara doğru ve hızlı bir şekilde aktarılmasında basın mensuplarının büyük katkı sağladığını belirten Başkan Çetinkaya, Karabük için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Toplantının sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Çetinkaya, Karabük için çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade etti.

   

Şirinevler Mahallemizde Sona Yaklaşıldı

Şirinevler Mahallemizde Sona Yaklaşıldı

14.09.2026 73 Görüntülenme

Şehrimizin her köşesi imar oluncaya kadar bize durmak yok. Şirinevler Mahallemizde sona yaklaştık. Yeşil Mahalle (Esentepe) Taşkent Caddesine başlamamız an meselesi.

Karabük Belediyesi’nden Geleceğe Yatırım: İlk Ders Zili Melike Yeşilyurt Anaokulu’nda Çaldı

Karabük Belediyesi’nden Geleceğe Yatırım: İlk Ders Zili Melike Yeşilyurt Anaokulu’nda Çaldı

14.09.2026 62 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ile hayırsever iş insanı Osman Yeşilyurt iş birliğinde kente kazandırılan Melike Yeşilyurt Anaokulu, 2026-2027 eğitim-öğretim yılının ilk ders ziliyle birlikte düzenlenen resmi törenle hizmete girdi.

Karabük’ün Simgesi Havuzlu Bahçe Yeniden Açılışının 2. Yılında

Karabük’ün Simgesi Havuzlu Bahçe Yeniden Açılışının 2. Yılında

13.09.2026 88 Görüntülenme

Karabük’ün kent hafızasında önemli bir yere sahip olan ve uzun yıllar kapalı kaldıktan sonra Karabük Belediyesi tarafından kapsamlı şekilde yenilenerek yeniden şehre kazandırılan Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri, yeniden hizmete açılışının 2. yılını geride bıraktı.