Zonguldak ve Melise Caddelerinde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 09.02.2025 439 Görüntülenme

Zonguldak ve Melise Caddelerinde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Karabük Belediyesi, kent estetiğini ve ulaşım konforunu artırmak amacıyla Zonguldak ve Melise Caddelerinde bir süredir yürüttüğü yenileme ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2 kilometrelik alanı kapsayan proje ile caddeler, modern şehircilik anlayışına uygun şekilde yeniden düzenlenecek.

  • 2 Kilometrelik Alanın Yenilenmesi
  • Modern Cephe Yenileme Çalışmaları
  • Trafik Güvenliği İçin New Jersey Tipi Refüj
  • Modern Kaldırım Düzenlemeleri
  • Kaldırımlara Ağaç Dikimi
  • Dinlenme Alanları ve Kent Mobilyaları
  • Yeni Aydınlatma Direkleri
  • Modern Orta Refüj Düzenlemesi
  • Artırılan Yeşil Alanlar ve Ferah Ortam

Devam eden çalışmalar kapsamında, caddenin genel görünümünü iyileştirmek için cephe yenileme çalışmaları yapılacak. Trafik güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey tipi refüj uygulaması hayata geçirilecek. Yayaların daha güvenli ve rahat hareket edebilmesi için modern kaldırım düzenlemeleri oluşturulacak ve kaldırımlara ağaç dikimi gerçekleştirilecek. Ayrıca, dinlenme alanları ve kent mobilyaları yerleştirilecek. Caddelerin gece estetiğini ve güvenliğini artırmak için yeni aydınlatma direkleri takılacak. Çevre düzenlemeleri kapsamında yeşil alanlar artırılacak ve cadde boyunca daha estetik ve ferah bir ortam oluşturulacak.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, çalışmaların titizlikle sürdüğünü belirterek; "Kentimizin çehresini değiştirmek ve vatandaşlarımıza daha modern, güvenli ve konforlu bir yaşam alanı sunmak için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Zonguldak ve Melise Caddeleri’nde gerçekleştirdiğimiz bu kapsamlı düzenleme ile ulaşım konforunu artırırken, şehrimizin estetik yapısını da güçlendireceğiz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi’nde Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Çetinkaya Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi’nde Çalışmaları Yerinde İnceledi

13.12.2025 12 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi’nde çalışmalarımızı yerinde inceledik. İnşallah tamamlandığında burası Karabük’ün en güzel caddelerinden biri olacak. Karabük’ümüz için durmadan yorulmadan çalışıyoruz" dedi.

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Modernizasyon Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Modernizasyon Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

13.12.2025 58 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehirlerarası ulaşımın kalbi niteliğindeki Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde başlattığı kapsamlı yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kentin ulaşım standardını yükseltmeyi hedefleyen proje, hem mimari hem de teknik altyapı açısından terminali tamamen yenilemeyi amaçlıyor.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde Kapsamlı Yenileme Çalışmaları Başlıyor

Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde Kapsamlı Yenileme Çalışmaları Başlıyor

11.12.2025 79 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir merkezinde başlattığı altyapı ve üstyapı dönüşümünü Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile sürdürüyor. Kentin en yoğun kullanılan yaya ve araç akslarından biri olan bölgede, ciddi bir yenileme süreci başlatılacak.