Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı’yı Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 05.02.2025 479 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı’yı Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı’yı ziyaret etti.

Görüşmede, Karabük’te yürütülen projeler, yatırımlar ve şehrin kalkınmasına yönelik çalışmalar ele alındı. Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Çetinkaya; "Şehrimizin gelişimi ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için tüm kurumlarla iş birliği içinde çalışmaya devam ediyoruz. Sayın Bakanımızla gerçekleştirdiğimiz verimli görüşmede, Karabük’te hayata geçirmeyi planladığımız projeleri değerlendirdik. Ortak akıl ve istişareyle şehrimizi daha ileriye taşımak için çalışmalarımız sürecek" dedi.

Karabük’te Cami ve Mescitler Gül Kokularıyla Buluştu

Karabük’te Cami ve Mescitler Gül Kokularıyla Buluştu

25.12.2025 35 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili dolayısıyla kent genelindeki cami ve mescitlerde özel bir çalışma gerçekleştirdi. Belediye ekiplerimiz tarafından yapılan uygulama kapsamında ibadethanelerde gül suyu sıkılarak kandil gecesine hazırlık yapıldı.

Başkan Çetinkaya’dan Regaip Kandili Mesajı

Başkan Çetinkaya’dan Regaip Kandili Mesajı

25.12.2025 45 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cevizkent TOKİ’de Tema Park Çalışmaları Başladı

Cevizkent TOKİ’de Tema Park Çalışmaları Başladı

25.12.2025 31 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir genelinde sosyal yaşamı canlandıracak projelerine bir yenisini daha ekleyerek Cevizkent TOKİ’de tema park çalışmalarını başlattı. Proje ile bölge sakinlerine modern, güvenli ve nitelikli bir sosyal alan kazandırılması amaçlanıyor.