Karabük’te Ulaşımın Geleceği İçin Anket Çalışması Başlıyor
Eklenme Tarihi: 29.01.2025 1018 Görüntülenme

Karabük’te Ulaşımın Geleceği İçin Anket Çalışması Başlıyor

Karabük Belediyesi, kent içi ulaşımı daha verimli hale getirmek ve geleceğe yönelik doğru planlamalar yapmak amacıyla Karabük Ulaşım Ana Planı Projesini hayata geçiriyor. Bu kapsamda, 4 Şubat 2025 tarihinden itibaren merkez mahallelerde hanehalkı anket çalışması gerçekleştirilecek.

Anketler, hafta içi Pazartesi ve Pazar günleri hariç 16.00 - 22.00, Cumartesi günleri ise 10.00 - 22.00 saatleri arasında yapılacak. Çalışma süresince anketörler, vatandaşların kapısını çalarak gerekli bilgileri toplayacak ve kimliklerini ibraz edecekler.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, çalışmanın önemine dikkat çekerek vatandaşlara çağrıda bulundu: "Ulaşım Ana Planı, Karabük’ün trafik ve toplu taşıma sorunlarını tespit edip kalıcı çözümler üretmemize olanak sağlayacak. Vatandaşlarımızın günlük ulaşım alışkanlıklarını ve beklentilerini anlamak için anket çalışması yapacağız. Anketler tamamen bilimsel bir çerçevede yürütülecek ve elde edilen veriler, şehrimizin gelecekteki ulaşım projelerine yön verecek. Tüm hemşehrilerimizden, anket çalışmamıza destek olmalarını, anketörlerimize gerekli bilgileri eksiksiz şekilde vermelerini rica ediyorum. Karabük’ün daha yaşanabilir bir şehir olması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz."

Karabük Valimiz Sayın Oktay Çağatay’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Karabük Valimiz Sayın Oktay Çağatay’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

26.01.2026 54 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Valimiz Sayın Oktay Çağatay’ı belediyemizde misafir etmekten memnuniyet duyduk. Kendilerine şehrimize bir kez daha hoş geldiniz diyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Peker’den Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Peker’den Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

26.01.2026 48 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "KARDEMİR Genel Müdürü Sayın Niyazi Aşkın PEKER’e nazik ziyareti için teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim" dedi.

Karabük’te TOKİ Kura Çekimi 30 Ocak’ta Yapılacak

Karabük’te TOKİ Kura Çekimi 30 Ocak’ta Yapılacak

26.01.2026 168 Görüntülenme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen “Ev Sahibi Türkiye – Yüzyılın Konut Projesi” kapsamında Karabük’te inşa edilecek 1.600 sosyal konutun hak sahipleri, 30 Ocak 2026 Cuma günü yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.