Karabük Dijitalleşmede Öncü Şehirlerden Biri Oldu
Eklenme Tarihi: 27.01.2025 951 Görüntülenme

Karabük Dijitalleşmede Öncü Şehirlerden Biri Oldu

Karabük Belediyesi, Avrupa Birliği finansmanı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle yürütülen Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri Projesi kapsamında seçilen dört pilot il arasında yer alarak dijitalleşme ve teknoloji alanında öncü bir adım attı.

Proje kapsamında kurulan Dijital Gençlik Merkezleri’nin (DİGEM) açılışı, Grand Ankara Hotel & Convention Center’da düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılışa Belediye Başkan Yardımcımız Kamil Temel ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Ersin Özmen katıldı. Açılış sırasında Karabük Bilim Merkezi’nden canlı bağlantı yapıldı.

Dijital Gençlik Merkezleri, gençlerin robotik kodlama, teknoloji, dijital pazarlama ve e-dönüşüm gibi alanlarda kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyacak. Karabük Belediyesi, bu projeyle gençlerin donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sunarken kentin teknoloji temelli kalkınmasına da öncülük etmeye devam ediyor.

Karabük Belediyesi olarak, dijitalleşme ve geleceğin mesleklerine yönelik projelere desteğimizi sürdürerek gençlerimizin daha güçlü bir geleceğe adım atmasını sağlamayı hedefliyoruz.

 

100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Caddemizde Çalışmalar Devam Ediyor

100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Caddemizde Çalışmalar Devam Ediyor

23.07.2026 10 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük genelinde sürdürdüğümüz çalışma tempomuzu 100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Cadde’mizle sürdürüyoruz. Şehrimizin her caddesine emek, her sokağına değer katıyoruz. Alın teriyle Karabük’ümüzü güzelleştiren mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum" dedi.

Kentimizin Her Köşesinde Kendi Emeğimiz, Kendi Alın Terimiz Var

Kentimizin Her Köşesinde Kendi Emeğimiz, Kendi Alın Terimiz Var

23.07.2026 12 Görüntülenme

Üretmek bizden, bu güzel yaşam alanlarını sevgiyle korumak hepimizden!

Özdemir’den Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Özdemir’den Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

23.07.2026 25 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Genel Sekreteri Sayın Taha Zahid Özdemir’i Belediyemizde misafir ettik. Türk dünyasıyla olan gönül bağlarımızı her daim güçlü tutmanın önemini vurguladığımız bu nazik ziyaretleri için Sayın Özdemir’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.