Karabük Dijitalleşmede Öncü Şehirlerden Biri Oldu
Eklenme Tarihi: 27.01.2025 786 Görüntülenme

Karabük Dijitalleşmede Öncü Şehirlerden Biri Oldu

Karabük Belediyesi, Avrupa Birliği finansmanı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle yürütülen Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri Projesi kapsamında seçilen dört pilot il arasında yer alarak dijitalleşme ve teknoloji alanında öncü bir adım attı.

Proje kapsamında kurulan Dijital Gençlik Merkezleri’nin (DİGEM) açılışı, Grand Ankara Hotel & Convention Center’da düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılışa Belediye Başkan Yardımcımız Kamil Temel ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Ersin Özmen katıldı. Açılış sırasında Karabük Bilim Merkezi’nden canlı bağlantı yapıldı.

Dijital Gençlik Merkezleri, gençlerin robotik kodlama, teknoloji, dijital pazarlama ve e-dönüşüm gibi alanlarda kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyacak. Karabük Belediyesi, bu projeyle gençlerin donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sunarken kentin teknoloji temelli kalkınmasına da öncülük etmeye devam ediyor.

Karabük Belediyesi olarak, dijitalleşme ve geleceğin mesleklerine yönelik projelere desteğimizi sürdürerek gençlerimizin daha güçlü bir geleceğe adım atmasını sağlamayı hedefliyoruz.

 

Başkan Çetinkaya Teyzelerle Bu Kez Söz Verdiği Çardakta Buluştu

Başkan Çetinkaya Teyzelerle Bu Kez Söz Verdiği Çardakta Buluştu

14.04.2026 26 Görüntülenme

Saha çalışmalarına büyük önem veren Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, vatandaşlarımızla birebir iletişim kurmaya, talepleri yerinde tespit edip ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi Esnaflarımızı Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi Esnaflarımızı Ziyaret Etti

13.04.2026 40 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ankara Caddesi’nde esnaflarımızı ziyaret ederek samimi bir hasbihal gerçekleştirdik. Her iş yerinde içten bir sohbet, sıcak bir karşılama vardı. Şehrimizin nabzını tutan, alın teri akıtan esnaflarımızın her zaman yanlarındayız" dedi.

Soğuksu Yeni Sağlık Ocağı ve Ticaret Merkezine Kavuşuyor

Soğuksu Yeni Sağlık Ocağı ve Ticaret Merkezine Kavuşuyor

13.04.2026 32 Görüntülenme

Soğuksu Mahallesinde yapımı planlanan Ticaret Merkezi için kazma vuruldu. Ticaret Merkezinin ikinci katı Başkan Özkan Çetinkaya’nın girişimleriyle Sağlık Ocağı olarak planlandı. Proje tamamlanana kadar Soğuksu Mahallesi yolu trafiğe kapatıldı.