Karabük Dijitalleşmede Öncü Şehirlerden Biri Oldu
Eklenme Tarihi: 27.01.2025 944 Görüntülenme

Karabük Dijitalleşmede Öncü Şehirlerden Biri Oldu

Karabük Belediyesi, Avrupa Birliği finansmanı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle yürütülen Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri Projesi kapsamında seçilen dört pilot il arasında yer alarak dijitalleşme ve teknoloji alanında öncü bir adım attı.

Proje kapsamında kurulan Dijital Gençlik Merkezleri’nin (DİGEM) açılışı, Grand Ankara Hotel & Convention Center’da düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılışa Belediye Başkan Yardımcımız Kamil Temel ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Ersin Özmen katıldı. Açılış sırasında Karabük Bilim Merkezi’nden canlı bağlantı yapıldı.

Dijital Gençlik Merkezleri, gençlerin robotik kodlama, teknoloji, dijital pazarlama ve e-dönüşüm gibi alanlarda kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyacak. Karabük Belediyesi, bu projeyle gençlerin donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sunarken kentin teknoloji temelli kalkınmasına da öncülük etmeye devam ediyor.

Karabük Belediyesi olarak, dijitalleşme ve geleceğin mesleklerine yönelik projelere desteğimizi sürdürerek gençlerimizin daha güçlü bir geleceğe adım atmasını sağlamayı hedefliyoruz.

 

Başkan Çetinkaya, BAKKA Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Başkan Çetinkaya, BAKKA Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

16.07.2026 16 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısına katıldık. Alınan kararların şehirlerimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Karabük’te Değişim Rüzgarı: 1010. Cadde Modern Bir Bulvara Dönüşüyor

Karabük’te Değişim Rüzgarı: 1010. Cadde Modern Bir Bulvara Dönüşüyor

16.07.2026 57 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, 100. Yıl Mahallesi’nin en yoğun güzergahlarından biri olan 1010. Cadde’de yürüttüğü kapsamlı yenileme çalışmalarında asfalt serimi başladı. Altyapısı tamamlanan cadde, modern bir bulvar olarak şehre kazandırılıyor.