Karabük Dijitalleşmede Öncü Şehirlerden Biri Oldu
Eklenme Tarihi: 27.01.2025 919 Görüntülenme

Karabük Dijitalleşmede Öncü Şehirlerden Biri Oldu

Karabük Belediyesi, Avrupa Birliği finansmanı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle yürütülen Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri Projesi kapsamında seçilen dört pilot il arasında yer alarak dijitalleşme ve teknoloji alanında öncü bir adım attı.

Proje kapsamında kurulan Dijital Gençlik Merkezleri’nin (DİGEM) açılışı, Grand Ankara Hotel & Convention Center’da düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılışa Belediye Başkan Yardımcımız Kamil Temel ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Ersin Özmen katıldı. Açılış sırasında Karabük Bilim Merkezi’nden canlı bağlantı yapıldı.

Dijital Gençlik Merkezleri, gençlerin robotik kodlama, teknoloji, dijital pazarlama ve e-dönüşüm gibi alanlarda kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyacak. Karabük Belediyesi, bu projeyle gençlerin donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sunarken kentin teknoloji temelli kalkınmasına da öncülük etmeye devam ediyor.

Karabük Belediyesi olarak, dijitalleşme ve geleceğin mesleklerine yönelik projelere desteğimizi sürdürerek gençlerimizin daha güçlü bir geleceğe adım atmasını sağlamayı hedefliyoruz.

 

TÜBİTAK Bilim Merkezleri Yaz Akademisi Başlıyor!

TÜBİTAK Bilim Merkezleri Yaz Akademisi Başlıyor!

30.06.2026 34 Görüntülenme

Yaz tatilinde bilimi ve teknolojiyi keşfetmeye hazır mısınız?

Kanyon Köprü Trafiğe Kapandı, Modernizasyon Çalışmaları Başladı

Kanyon Köprü Trafiğe Kapandı, Modernizasyon Çalışmaları Başladı

29.06.2026 40 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir içi ulaşım konforunu ve güvenliğini artırmak amacıyla Kanyon Köprü’de kapsamlı bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına start verdi. Trafik yoğunluğunu en aza indirmek için okulların kapanma dönemine denk getirilen proje kapsamında, köprü geçici süreyle ulaşıma kapatıldı.

Başkan Çetinkaya Tema Park Projelerini İnceledi

Başkan Çetinkaya Tema Park Projelerini İnceledi

29.06.2026 47 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, kentte yeşil alan ve sosyal yaşam yatırımlarını sürdürüyor. Yapımı devam eden Soğuksu Mahallesi Bağ-Essan TOKİ Tema Parkı, Kartaltepe Mahallesi Cevizkent TOKİ Tema Parkı, Fatih Mahallesi TOKİ Tema Parkı ve Kartaltepe Mahallesi Bedir Sokak TOKİ Tema Parkı’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini belirterek parkların kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.