Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Bağ-Essan Sanayi Sitesi’nde Esnaf Duasına Katıldı
Eklenme Tarihi: 13.01.2025 212 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Bağ-Essan Sanayi Sitesi’nde Esnaf Duasına Katıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Bağ-Essan Sanayi Sitesi’nde esnaf duasına katıldı. Duanın ardından Başkan Çetinkaya Karabük Belediyesi mobil ikram aracından esnaflarımıza çorba ikramında bulundu.

Esnafın şehir ekonomisinin temel taşı olduğunu belirten Çetinkaya; "Esnafımız, alın teriyle şehrimizin üretim ve ticaret hayatını canlı tutan en önemli unsurlardan biridir. Bizler de onların işlerini kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarını karşılamak adına her zaman yanlarında olacağız. Üretimin, emeğin ve dayanışmanın merkezi olan sanayi sitemizdeki esnaflarımıza bol kazanç ve bereket diliyorum. Şehrimizin kalkınmasında esnafımızın payı çok büyük" ifadelerini kullandı.

 

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Coşkusu Aşure İkramıyla Birleşti

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Coşkusu Aşure İkramıyla Birleşti

05.07.2025 23 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından uzun bir aranın ardından kente yeniden kazandırılan lunapark, hizmete açıldığı ilk gün vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 5 Temmuz Cumartesi günü itibarıyla kullanımına sunulan lunapark, Karabük’ün sosyal yaşamına hareketlilik getirirken, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen aşure ikramı programıyla da anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Heyecanı

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Heyecanı

05.07.2025 198 Görüntülenme

Karabük, uzun bir aranın ardından yeniden lunapark heyecanı yaşıyor. Karabük Belediyesi tarafından kente kazandırılan yeni lunapark, 5 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00 itibarıyla hizmet vermeye başlıyor. Çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çeken bu yeni alan, şehrin sosyal yaşamına hareketlilik, kente yeni bir sosyal soluk getirmeyi hedefliyor.

Bölgenin En Büyük Sahipsiz Hayvan Bakımevi Hizmete Girdi

Bölgenin En Büyük Sahipsiz Hayvan Bakımevi Hizmete Girdi

04.07.2025 54 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek için önemli bir projeyi hayata geçirdi. 41.000 metrekarelik alan üzerine kurulan 3.000 hayvan kapasiteli bölgenin en büyük sahipsiz hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.