‘Mavi Kadar Güzeliz’ Projesi Başladı
Eklenme Tarihi: 12.01.2025 548 Görüntülenme

‘Mavi Kadar Güzeliz’ Projesi Başladı

Karabük’te otizm farkındalığını artırmayı ve otizmli bireylerin sosyal yaşama katılımını desteklemeyi hedefleyen "Mavi Kadar Güzeliz" projesi, Karabük Otistik Çocuklar Derneği tarafından hayata geçirildi. Proje, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından destekleniyor.

Projenin açılış töreni, Karabük Belediyesi Kanyon Düğün Salonu’nda geniş bir katılımla gerçekleşti. Törene Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın yanı sıra dernek üyeleri, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri katıldı.

Başkan Çetinkaya, yaptığı konuşmada, projenin toplumda evrensel değerlerin yeşermesine ve otizmli bireylerin güçlü bir şekilde desteklenmesine katkı sağlayacağını belirterek; "Belediye olarak bu tür projelere her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Farkındalık oluşturmak ve bu güzel bireylerin yanında olmak, hepimizin görevidir" dedi.

 

Halit Battal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Halit Battal Son Yolculuğuna Uğurlandı

15.03.2026 18 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Rahmet-i Rahman’a kavuşan AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcımız Sayın Yasin Kaplan’ın kıymetli kayınbabası Halil Battal’ı kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurladık. Merhum Halil Battal abimize Allah’tan rahmet; başta Yasin Kaplan ve kıymetli ailesi olmak üzere sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

15.03.2026 20 Görüntülenme

Karabük İçin Sahadayız

Karabük İçin Sahadayız

14.03.2026 41 Görüntülenme

Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.