‘Mavi Kadar Güzeliz’ Projesi Başladı
Eklenme Tarihi: 12.01.2025 460 Görüntülenme

‘Mavi Kadar Güzeliz’ Projesi Başladı

Karabük’te otizm farkındalığını artırmayı ve otizmli bireylerin sosyal yaşama katılımını desteklemeyi hedefleyen "Mavi Kadar Güzeliz" projesi, Karabük Otistik Çocuklar Derneği tarafından hayata geçirildi. Proje, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından destekleniyor.

Projenin açılış töreni, Karabük Belediyesi Kanyon Düğün Salonu’nda geniş bir katılımla gerçekleşti. Törene Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın yanı sıra dernek üyeleri, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri katıldı.

Başkan Çetinkaya, yaptığı konuşmada, projenin toplumda evrensel değerlerin yeşermesine ve otizmli bireylerin güçlü bir şekilde desteklenmesine katkı sağlayacağını belirterek; "Belediye olarak bu tür projelere her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Farkındalık oluşturmak ve bu güzel bireylerin yanında olmak, hepimizin görevidir" dedi.

 

Başkan Çetinkaya 100. Yıl Mahallesini Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya 100. Yıl Mahallesini Ziyaret Etti

08.01.2026 29 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "100. Yıl Mahallemizde esnaflarımızı ziyaret ederek hem hâl hatır sorduk hem de taleplerini dinledik. Bu soğuk havada içimizi ısıtan en güzel şey, Karabük’e duyduğumuz hizmet aşkı…" dedi.

Belediye Meclisimizin Ocak Ayı Toplantısı’nın İkinci Birleşimi Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin Ocak Ayı Toplantısı’nın İkinci Birleşimi Gerçekleştirildi

08.01.2026 26 Görüntülenme

Belediye Meclisimizin Ocak Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Meclis Başkanvekilimiz Hülya Uluçay başkanlığında gerçekleştirildi. Meclisimizde alınan kararların Karabük’ümüze hayırlı olmasını dileriz.

Başkan Çetinkaya Kapullu Mahallesini Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya Kapullu Mahallesini Ziyaret Etti

08.01.2026 31 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Hemşehrilerimizin samimi sohbetleri ve görüşleri bizler için çok kıymetliydi. Kapullu Mahallemize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Karabük için çalışmaya, sahada olmaya devam edeceğiz" dedi.