‘Mavi Kadar Güzeliz’ Projesi Başladı
Eklenme Tarihi: 12.01.2025 694 Görüntülenme

‘Mavi Kadar Güzeliz’ Projesi Başladı

Karabük’te otizm farkındalığını artırmayı ve otizmli bireylerin sosyal yaşama katılımını desteklemeyi hedefleyen "Mavi Kadar Güzeliz" projesi, Karabük Otistik Çocuklar Derneği tarafından hayata geçirildi. Proje, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından destekleniyor.

Projenin açılış töreni, Karabük Belediyesi Kanyon Düğün Salonu’nda geniş bir katılımla gerçekleşti. Törene Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın yanı sıra dernek üyeleri, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri katıldı.

Başkan Çetinkaya, yaptığı konuşmada, projenin toplumda evrensel değerlerin yeşermesine ve otizmli bireylerin güçlü bir şekilde desteklenmesine katkı sağlayacağını belirterek; "Belediye olarak bu tür projelere her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Farkındalık oluşturmak ve bu güzel bireylerin yanında olmak, hepimizin görevidir" dedi.

 

Mükemmel Bir Film Tadında...

Mükemmel Bir Film Tadında...

09.08.2026 5 Görüntülenme

Kelimeler Yetmez...

Kelimeler Yetmez...

09.08.2026 13 Görüntülenme

Yaz Şenliğimizde Hemşehrilerimizle, Evlatlarımızla Bir Araya Geldik

Yaz Şenliğimizde Hemşehrilerimizle, Evlatlarımızla Bir Araya Geldik

08.08.2026 12 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Yaz Şenliğimizde bugün yine hemşehrilerimizle, evlatlarımızla bir araya geldik; neşeyi ve coşkuyu birlikte paylaştık. Bu güzel atmosferi yarın da hep birlikte yaşamak üzere tüm hemşehrilerimi bekliyorum" dedi.