‘Mavi Kadar Güzeliz’ Projesi Başladı
Eklenme Tarihi: 12.01.2025 453 Görüntülenme

‘Mavi Kadar Güzeliz’ Projesi Başladı

Karabük’te otizm farkındalığını artırmayı ve otizmli bireylerin sosyal yaşama katılımını desteklemeyi hedefleyen "Mavi Kadar Güzeliz" projesi, Karabük Otistik Çocuklar Derneği tarafından hayata geçirildi. Proje, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından destekleniyor.

Projenin açılış töreni, Karabük Belediyesi Kanyon Düğün Salonu’nda geniş bir katılımla gerçekleşti. Törene Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın yanı sıra dernek üyeleri, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri katıldı.

Başkan Çetinkaya, yaptığı konuşmada, projenin toplumda evrensel değerlerin yeşermesine ve otizmli bireylerin güçlü bir şekilde desteklenmesine katkı sağlayacağını belirterek; "Belediye olarak bu tür projelere her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Farkındalık oluşturmak ve bu güzel bireylerin yanında olmak, hepimizin görevidir" dedi.

 

Kar En Çok Karabük’e Yakıştı

Kar En Çok Karabük’e Yakıştı

02.01.2026 36 Görüntülenme

Şehrimizin beyaz örtüyle buluştuğu bu günlerde, hemşehrilerimiz kar keyfini yaşarken biz de ekiplerimizle birlikte gece gündüz sahada, yolların açık ve hayatın akışta kalması için çalışıyoruz.

Başkan Çetinkaya, 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesinde Hemşehrilerimizle Bir Araya Geldi

Başkan Çetinkaya, 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesinde Hemşehrilerimizle Bir Araya Geldi

02.01.2026 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "5000 Evler Mescid-i Aksa Camii’nde Cuma namazının ardından kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet ettik, gönül gönüle hasbihal ettik. Cumamız mübarek olsun, Rabbim edilen duaları kabul eylesin" dedi.

Karabük Belediyesi Ölçü ve Ayarlar Memurluğundan Duyuru

Karabük Belediyesi Ölçü ve Ayarlar Memurluğundan Duyuru

02.01.2026 51 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, esnafın kullanmış olduğu ölçü ve tartı aletlerinin kontrol ve muayenesi için bildirim verilmesi, 3516 sayılı ölçüler ve ayarlar kanuna göre ölçü ve tartı aletlerinin 2 yılda bir yapılan periyodik muayene ve damgalama işlemleri için bildirim verme işlemlerinin başladığını duyurdu.