‘Mavi Kadar Güzeliz’ Projesi Başladı
Eklenme Tarihi: 12.01.2025 659 Görüntülenme

‘Mavi Kadar Güzeliz’ Projesi Başladı

Karabük’te otizm farkındalığını artırmayı ve otizmli bireylerin sosyal yaşama katılımını desteklemeyi hedefleyen "Mavi Kadar Güzeliz" projesi, Karabük Otistik Çocuklar Derneği tarafından hayata geçirildi. Proje, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından destekleniyor.

Projenin açılış töreni, Karabük Belediyesi Kanyon Düğün Salonu’nda geniş bir katılımla gerçekleşti. Törene Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın yanı sıra dernek üyeleri, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri katıldı.

Başkan Çetinkaya, yaptığı konuşmada, projenin toplumda evrensel değerlerin yeşermesine ve otizmli bireylerin güçlü bir şekilde desteklenmesine katkı sağlayacağını belirterek; "Belediye olarak bu tür projelere her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Farkındalık oluşturmak ve bu güzel bireylerin yanında olmak, hepimizin görevidir" dedi.

 

Hayırlı Haftalar

Hayırlı Haftalar

13.07.2026 21 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Milletimize hizmet yolunda yeni bir haftaya daha Bismillah diyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim, çalışmalarımızı bereketli eylesin" dedi.

Çocuklarımız Güldükçe Karabük Daha da Güzelleşiyor

Çocuklarımız Güldükçe Karabük Daha da Güzelleşiyor

12.07.2026 24 Görüntülenme

Yaz Şenliğimizde bugünde hem çocuklarımızın neşesine hem de ailelerimizin mutluluğuna ortak olduk.

Başkan Çetinkaya, KAİMDER Mezunlar ve Mensuplar Buluşması Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya, KAİMDER Mezunlar ve Mensuplar Buluşması Programına Katıldı

12.07.2026 27 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Mezunlar ve Mensuplar Buluşması programına davetleri için, bu güzel atmosferde gönüllerimizi buluşturdukları için Karabük İmam Hatipliler Derneği’ne (KAİMDER) şükranlarımı sunuyorum" dedi.