‘Mavi Kadar Güzeliz’ Projesi Başladı
Eklenme Tarihi: 12.01.2025 479 Görüntülenme

‘Mavi Kadar Güzeliz’ Projesi Başladı

Karabük’te otizm farkındalığını artırmayı ve otizmli bireylerin sosyal yaşama katılımını desteklemeyi hedefleyen "Mavi Kadar Güzeliz" projesi, Karabük Otistik Çocuklar Derneği tarafından hayata geçirildi. Proje, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından destekleniyor.

Projenin açılış töreni, Karabük Belediyesi Kanyon Düğün Salonu’nda geniş bir katılımla gerçekleşti. Törene Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın yanı sıra dernek üyeleri, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri katıldı.

Başkan Çetinkaya, yaptığı konuşmada, projenin toplumda evrensel değerlerin yeşermesine ve otizmli bireylerin güçlü bir şekilde desteklenmesine katkı sağlayacağını belirterek; "Belediye olarak bu tür projelere her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Farkındalık oluşturmak ve bu güzel bireylerin yanında olmak, hepimizin görevidir" dedi.

 

Karabük’te Kışı Festivale Dönüştürdük

Karabük’te Kışı Festivale Dönüştürdük

25.01.2026 30 Görüntülenme

Keltepe’de bir ilki hep birlikte yaşadık. Karabük’ün enerjisi, gençliği ve coşkusu Keltepe Kayak Festivalinde buluştu.

Keltepe’de Güzel Bir Kış Gününü Birlikte Paylaştık

Keltepe’de Güzel Bir Kış Gününü Birlikte Paylaştık

25.01.2026 25 Görüntülenme

Beyazın huzurunda, doğanın kalbinde; hemşehrilerimizin coşkusu ve birlik ruhuyla Keltepe’de güzel bir kış gününü birlikte paylaştık.

5 Bin Kişinin Katılımıyla Keltepe Kayak Festivali Büyük Coşkuyla Gerçekleşti

5 Bin Kişinin Katılımıyla Keltepe Kayak Festivali Büyük Coşkuyla Gerçekleşti

24.01.2026 81 Görüntülenme

Karabük’te kış turizmi adına önemli bir organizasyona imza atıldı. Karabük Belediyesi ile Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde, Keltepe Kayak Merkezi’nde ilk kez düzenlenen Keltepe Kayak Festivali, 5 bin kişinin katılımıyla ve renkli görüntülerle gerçekleştirildi. Festival, Karabüklüleri kentin zirvesinde kar ve eğlenceyle buluşturdu.