Bölge Valilerinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret
Eklenme Tarihi: 19.12.2024 471 Görüntülenme

Bölge Valilerinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreter Vekili Mehmet Çetinkaya ve Ajans Birim Başkanı Ümran Öztürk Can Belediyemizi ziyaret etti.

Nazik ziyaretlerinden dolayı BAKKA heyetine ve değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Esentepe’de Hemşehrilerimizle Buluşup Talepleri Yerinde Dinledik"

21.11.2025 15 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Esentepe’de hemşehrilerimizle buluşup talepleri yerinde dinledik. Her bir görüş, mahallemizi daha yaşanabilir kılmak için attığımız adımlara ışık tutuyor. Hep birlikte daha güzel bir Karabük inşa ediyoruz" dedi.

Yaptığımız ve Yapacağımız Her Şey Karabük İçin

Yaptığımız ve Yapacağımız Her Şey Karabük İçin

21.11.2025 33 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabüklüler olarak hak ettiğimiz bir şehir yaşantısı için bizler gece gündüz çalışıyoruz. Kısa sürede çok işler yaptık, inşallah durmadan yorulmadan iş yapmaya devam edeceğiz. Kavga yok, birlik var. Konfor yok, çalışmak var. Tüm mahalleler için program ve projelerimiz hazır sırayla hepsini hayata geçireceğiz. Tüm Karabüklü hemşehrilerimi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Dualarınızı bekliyoruz. Hayırlı cumalar" dedi.

Karabük’te Sağlıklı Yaşam Egzersizlerine Yoğun İlgi

Karabük’te Sağlıklı Yaşam Egzersizlerine Yoğun İlgi

21.11.2025 30 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ile Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Sağlıklı Yaşam Egzersizleri kursu, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Bugüne kadar 740 kursiyere ulaşan programda, hâlihazırda 6 grupta 140 kursiyer aktif olarak eğitim görüyor. Ergenekon ve Cumhuriyet KAMER merkezlerinde kurslar sürerken, Aydınlıkevler KAMER için yeni planlamalar yapılıyor.