Yaya Geçidi ve Toplu Taşıma Alanlarında Denetimler Sürüyor
Eklenme Tarihi: 10.12.2024 646 Görüntülenme

Yaya Geçidi ve Toplu Taşıma Alanlarında Denetimler Sürüyor

Karabük Belediyesi, kent genelindeki yaya ve toplu taşıma alanlarının düzenli kullanımı için denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle yayaların ve toplu taşıma yolcularının sıkça kullandığı yaya kaldırımları, otobüs durakları ve diğer ortak kullanım alanlarında araç işgaline karşı sıkı bir denetim uyguluyor. Bu alanları işgal eden araç sahiplerine idari para cezası uygulamaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yapılan çalışmalarla ilgili olarak; "Şehir düzenini korumak ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. Yaya trafiğini rahatlatmak ve toplu taşıma duraklarının daha işlevsel kullanılmasını sağlamak öncelikli hedefimiz. Hemşehrilerimizden bu konuda hassasiyet ve kurallara uyum bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya 100. Yıl Mahallesini Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya 100. Yıl Mahallesini Ziyaret Etti

17.01.2026 25 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "100. Yıl Mahallesi’nde öğrencilerimizle bir araya geldik. Evlatlarımızın eğitimi, huzuru ve geleceği için her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çetinkaya, Valimiz Sayın Mustafa Yavuz İçin Düzenlenen Veda Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya, Valimiz Sayın Mustafa Yavuz İçin Düzenlenen Veda Programına Katıldı

17.01.2026 33 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Adana Valiliği görevine atanan Valimiz Sayın Mustafa Yavuz için düzenlenen veda programına katıldı.

Başkan Çetinkaya, Türkmen Jahangir Gapurjanov’u Belediyemizde Misafir Etti

Başkan Çetinkaya, Türkmen Jahangir Gapurjanov’u Belediyemizde Misafir Etti

16.01.2026 39 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İstiklal Marşımızı duyduğu anda durarak saygısını gösteren 12 yaşındaki Türkmen Jahangir Gapurjanov’u Belediyemizde misafir etti.