Yaya Geçidi ve Toplu Taşıma Alanlarında Denetimler Sürüyor
Eklenme Tarihi: 10.12.2024 592 Görüntülenme

Yaya Geçidi ve Toplu Taşıma Alanlarında Denetimler Sürüyor

Karabük Belediyesi, kent genelindeki yaya ve toplu taşıma alanlarının düzenli kullanımı için denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle yayaların ve toplu taşıma yolcularının sıkça kullandığı yaya kaldırımları, otobüs durakları ve diğer ortak kullanım alanlarında araç işgaline karşı sıkı bir denetim uyguluyor. Bu alanları işgal eden araç sahiplerine idari para cezası uygulamaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yapılan çalışmalarla ilgili olarak; "Şehir düzenini korumak ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. Yaya trafiğini rahatlatmak ve toplu taşıma duraklarının daha işlevsel kullanılmasını sağlamak öncelikli hedefimiz. Hemşehrilerimizden bu konuda hassasiyet ve kurallara uyum bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

3 Boyutlu Kalemle Hayaller Şekil Buluyor Atölyesi Yoğun İlgi Gördü

3 Boyutlu Kalemle Hayaller Şekil Buluyor Atölyesi Yoğun İlgi Gördü

21.12.2025 19 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’ne bağlı Karabük Bilim Merkezi tarafından çocuklara yönelik düzenlenen “3 Boyutlu Kalemle Hayaller Şekil Buluyor” atölye çalışmasının ikincisi, yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.

Mücadeleniz İçin Teşekkürler

Mücadeleniz İçin Teşekkürler

20.12.2025 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "59–62’lik skorla kaybettik ama yüreğiyle oynayan Demir Kartal kazandı. Mücadelenizle gurur duyduk, Karabük her zaman arkanızda!" dedi.