Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Eklenme Tarihi: 23.11.2024 983 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öğretmenlerin bilgiyle birlikte sevgi ve umut taşıyan birer ışık olduklarını vurgulayan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Toplumumuzun geleceğini inşa eden, çocuklarımıza ve gençlerimize sadece bilgi değil aynı zamanda sevgi, ahlak ve umut aşılayan kıymetli öğretmenlerimiz, her türlü övgüyü hak eden birer değer abidesidir. Öğretmenlik, yalnızca bilgi aktarmaktan ibaret olmayan; sabır, fedakârlık ve idealizmin bir araya geldiği kutsal bir görevdir.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır’ sözünün ışığında, her bir öğretmenimizin emekleri, ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatıdır. Şehir merkezinden en uzak köylere kadar her koşulda çocuklarımızın yolunu aydınlatmak için çalışan öğretmenlerimiz, toplumumuzun en büyük mimarlarıdır. Onların özverili çabaları, fedakârlıkları ve sabırları hepimiz için bir ilham kaynağıdır.

Bu özel gün vesilesiyle, eğitimin her zorluğa rağmen devam etmesi için azimle çalışan, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında şehit olan kahraman öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anarken, halen görevde olan değerli öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diliyorum."


Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Dev Konsere Son 1️ Gün!

Dev Konsere Son 1️ Gün!

06.08.2026 9 Görüntülenme

7 Ağustos’ta Hakan Peker ve Sefo ile Karabük Millet Bahçesi’nde buluşuyor, bu büyük coşkuyu hep birlikte yaşıyoruz!

Yıldızların Altında Masal Akşamı Etkinliğine Yoğun İlgi

Yıldızların Altında Masal Akşamı Etkinliğine Yoğun İlgi

05.08.2026 33 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Yenişehir Yazlık Sinema’da çocuklarımızın yoğun ilgisi ve katılımıyla yine çok güzel bir akşamı geride bıraktık. Masalların büyülü dünyasına ortak olan tüm evlatlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Yenilenen Terminalimiz Karabük’e Çok Yakıştı

Yenilenen Terminalimiz Karabük’e Çok Yakıştı

05.08.2026 59 Görüntülenme

Yeni otobüs terminalimizi nasıl buldunuz dedik, hemşehrilerimize mikrofon uzattık! Beğenileriniz bizleri gururlandırdı. Modern mimarisi ve konforuyla yenilenen terminalimiz Karabük’e çok yakıştı.