Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Eklenme Tarihi: 23.11.2024 452 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öğretmenlerin bilgiyle birlikte sevgi ve umut taşıyan birer ışık olduklarını vurgulayan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Toplumumuzun geleceğini inşa eden, çocuklarımıza ve gençlerimize sadece bilgi değil aynı zamanda sevgi, ahlak ve umut aşılayan kıymetli öğretmenlerimiz, her türlü övgüyü hak eden birer değer abidesidir. Öğretmenlik, yalnızca bilgi aktarmaktan ibaret olmayan; sabır, fedakârlık ve idealizmin bir araya geldiği kutsal bir görevdir.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır’ sözünün ışığında, her bir öğretmenimizin emekleri, ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatıdır. Şehir merkezinden en uzak köylere kadar her koşulda çocuklarımızın yolunu aydınlatmak için çalışan öğretmenlerimiz, toplumumuzun en büyük mimarlarıdır. Onların özverili çabaları, fedakârlıkları ve sabırları hepimiz için bir ilham kaynağıdır.

Bu özel gün vesilesiyle, eğitimin her zorluğa rağmen devam etmesi için azimle çalışan, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında şehit olan kahraman öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anarken, halen görevde olan değerli öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diliyorum."


Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Her Daim Sahada, Halkımızla Yan Yanayız"

30.08.2025 66 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "5000 Evler Mahallesindeyiz. Her daim sahada, halkımızla yan yanayız. Şehri imar, gönülleri ihya ediyoruz" dedi.

Büyük Zaferin 103. Yılını Kutladık

Büyük Zaferin 103. Yılını Kutladık

30.08.2025 45 Görüntülenme

Karabük'te 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103. yılı düzenlenen törenle kutlandı.

Başkan Çetinkaya, Bulvar Olarak Kazandırılan Yeni Alanları İnceledi

Başkan Çetinkaya, Bulvar Olarak Kazandırılan Yeni Alanları İnceledi

29.08.2025 60 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "5000 Evler, 107. caddedeyiz. Bulvar olarak kazandırdığımız yeni alanları inceledik. Modern ve yaşanabilir bir şehir için çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Şehri imar, gönülleri ihya ediyoruz" dedi.