Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 08.11.2024 265 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "8 Kasım 1994, Şehrimizin Halkının KARDEMİR’i Yaşatmak İçin Tek Yürek Olduğu, Umutlarını ve Geleceğini Cesaretle Savunduğu Bir Tarihtir"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 8 Kasım 1994’te KARDEMİR’in kapatılmaması için verilen tarihi mücadelenin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında; "Bugün, Karabük’ün kaderini değiştiren o unutulmaz günü anıyoruz. 8 Kasım 1994, şehrimizin halkının KARDEMİR’i yaşatmak için tek yürek olduğu, umutlarını ve geleceğini cesaretle savunduğu bir tarihtir. Karabük halkı, hükümetin kapatma kararına karşı pes etmeden mücadele etti ve sesini tüm ülkeye duyurdu. Bu birlik ve dayanışma, emeğin ve alın terinin gücünü herkese gösterdi.

KARDEMİR, halkımızın inancı ve sarsılmaz desteği sayesinde küllerinden doğarak varlığını sürdürdü. Bugün de aynı azimle çalışıyor, üretmeye devam ediyor. 8 Kasım ruhunu yaşatan bizler için en büyük sorumluluk, fabrikamızın gücünü artırmak, istihdamı geliştirmek ve dünya çapında kaliteli üretime imza atmaktır.

O gün mücadele veren herkese şükranlarımı sunuyor, hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. O inanç ve dayanışma, bugün Karabük’ün başarısına güç vermeye devam ediyor. Birlikte, daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Post

Karabük Belediyesi’nden 100 Milyonluk Dev Yatırıma Ek Yaklaşık 10 Milyon TL’lik Altyapı Hamlesi

01.05.2025 34 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Kardemir Kavşağı’ndan başlayarak Zonguldak Caddesi ve Melise Caddesi güzergâhını kapsayan şehir merkezindeki 100 milyon TL’lik üstyapı dönüşüm projesine ilave olarak, kent genelinde yaklaşık 10 milyon TL’lik yeni bir içme suyu altyapı yatırımını daha hayata geçirdi. Böylece, şehir merkezinden mahallelere kadar geniş bir alanda eş zamanlı yürütülen çalışmalarla Karabük’ün altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarına kapsamlı çözümler sunuluyor.

Post

Karabük Belediyesi, Kitap Günleri ile Kapılarını Kitapseverlere Açıyor

30.04.2025 52 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. 12–18 Mayıs 2025 tarihleri arasında bu yıl ilk kez düzenlenecek Karabük Kitap Günleri, 5000 Evler Bilim Merkezi’nde kapılarını açacak. Etkinlik, yazarlar, şairler ve kitapseverleri bir araya getirecek.