Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 08.11.2024 841 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "8 Kasım 1994, Şehrimizin Halkının KARDEMİR’i Yaşatmak İçin Tek Yürek Olduğu, Umutlarını ve Geleceğini Cesaretle Savunduğu Bir Tarihtir"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 8 Kasım 1994’te KARDEMİR’in kapatılmaması için verilen tarihi mücadelenin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında; "Bugün, Karabük’ün kaderini değiştiren o unutulmaz günü anıyoruz. 8 Kasım 1994, şehrimizin halkının KARDEMİR’i yaşatmak için tek yürek olduğu, umutlarını ve geleceğini cesaretle savunduğu bir tarihtir. Karabük halkı, hükümetin kapatma kararına karşı pes etmeden mücadele etti ve sesini tüm ülkeye duyurdu. Bu birlik ve dayanışma, emeğin ve alın terinin gücünü herkese gösterdi.

KARDEMİR, halkımızın inancı ve sarsılmaz desteği sayesinde küllerinden doğarak varlığını sürdürdü. Bugün de aynı azimle çalışıyor, üretmeye devam ediyor. 8 Kasım ruhunu yaşatan bizler için en büyük sorumluluk, fabrikamızın gücünü artırmak, istihdamı geliştirmek ve dünya çapında kaliteli üretime imza atmaktır.

O gün mücadele veren herkese şükranlarımı sunuyor, hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. O inanç ve dayanışma, bugün Karabük’ün başarısına güç vermeye devam ediyor. Birlikte, daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Mustafa Erten Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mustafa Erten Son Yolculuğuna Uğurlandı

09.06.2026 6 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Geçirdiği elim kaza sonucu ebediyete irtihal eden CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’i son yolculuğuna uğurladık. Merhum Mustafa Erten’e Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve CHP camiasına başsağlığı diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Şehrimizin Kalbi Olan Esnafımızın Her Zaman Yanındayız"

09.06.2026 7 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ankara Caddesi esnaflarımızla bir araya gelerek taleplerini dinledik, ortak akılla üreteceğimiz çözümleri konuştuk. Şehrimizin kalbi olan esnafımızın her zaman yanındayız. Tüm esnaf kardeşlerime hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Şenay Aybüke Yalçın’ı Şehadetinin Yıl Dönümünde Rahmet, Minnet ve Hürmetle Yâd Ediyorum"

09.06.2026 8 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Öğretmenlik aşkıyla çıktığı yolun henüz başında, ‘Bayrağın dalgalandığı her yer vatanımızdır’ diyerek göreve başlayan ve hain terör örgütü tarafından şehit edilen Şenay Aybüke Yalçın’ı şehadetinin yıl dönümünde rahmet, minnet ve hürmetle yâd ediyorum. Mekânı cennet, ruhu şad, aziz hatırası daim olsun" dedi.