Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Bir Araya Geldi
Eklenme Tarihi: 22.10.2024 1083 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile şehrimiz üzerine verimli görüşmelerde bulunduk, hemşehrilerimizin selamını ilettik.

  • Gençlik ve Spor Bakanlığı,
  • ⁠Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı,
  • ⁠Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı,
  • ⁠Tarım ve Orman Bakanlığı,
  • ⁠Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı,
  • ⁠Adalet Bakanlığı,
  • ⁠Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

başta olmak üzere bir çok konuda her zaman güçlü desteğini bizlerden esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza ve Bakanlarımıza şahsım ve şehrimiz adına teşekkür eder, zati devletlerine saygılarımı sunarım. @rterdogan" dedi.

4 Aralık Dünya Madenciler Günü Kutlu Olsun

4 Aralık Dünya Madenciler Günü Kutlu Olsun

04.12.2025 20 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ülkemizin kalkınmasına alın teriyle katkı sunan, fedakârlıklarıyla geleceğimizi aydınlatan tüm madencilerimizin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü kutlarım" dedi.

Başkan Çetinkaya Avrupa Liderler Zirvesinde

Başkan Çetinkaya Avrupa Liderler Zirvesinde

04.12.2025 25 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, ülkemizi ve Türkiye Belediyeler Birliği’ni (TBB) temsilen Malta’da düzenlenen Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR) Komisyon Seçimleri toplantısına, TBB Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer ile birlikte katılım sağladı.

Belediye Meclisimizin Aralık Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin Aralık Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

03.12.2025 26 Görüntülenme

Karabük Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan toplantısı, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Ustaoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.