Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Bir Araya Geldi
Eklenme Tarihi: 22.10.2024 1920 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile şehrimiz üzerine verimli görüşmelerde bulunduk, hemşehrilerimizin selamını ilettik.

  • Gençlik ve Spor Bakanlığı,
  • ⁠Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı,
  • ⁠Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı,
  • ⁠Tarım ve Orman Bakanlığı,
  • ⁠Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı,
  • ⁠Adalet Bakanlığı,
  • ⁠Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

başta olmak üzere bir çok konuda her zaman güçlü desteğini bizlerden esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza ve Bakanlarımıza şahsım ve şehrimiz adına teşekkür eder, zati devletlerine saygılarımı sunarım. @rterdogan" dedi.

Ergenekon Mahallemizin Son Hâline Bir de Akşam Bakın!

Ergenekon Mahallemizin Son Hâline Bir de Akşam Bakın!

02.11.2026 48 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ergenekon Mahallemizin son hâline bir de akşam bakın! Çalışmalarımız süresince gösterdiğiniz sabır ve anlayış için gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Karabük Belediyesi Mobil Karavanı Hizmete Girdi

Karabük Belediyesi Mobil Karavanı Hizmete Girdi

02.11.2026 41 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıran ve günlük ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde hizmete giren Mobil Karavan, çay ve kahve çeşitleriyle yolculara ve vatandaşlarımıza uygun fiyatlı hizmet sunmaya başladı.