Karabük Belediyesi ve KETEM İş Birliği ile Ücretsiz Kanser Taraması Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 22.10.2024 1728 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ve KETEM İş Birliği ile Ücretsiz Kanser Taraması Devam Ediyor

Karabük Belediyesi ve KETEM’in ortak çalışmasıyla, mobil tarama aracı ücretsiz mamografi çekimi, kanser, tansiyon ve şeker ölçümleri devam ediyor.

Tarama ve Eğitim Takvimi

  • 22-23 Ekim: Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi - Mamografi çekimleri devam ediyor.
  • 24 Ekim: Kayabaşı Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi - Saat 13.30’da Diyabet ve Sağlıklı Beslenme, Kanser Taraması, Gebe Sınıfı ve Kronik Hastalıklar (Hipertansiyon ve Diyabet) hakkında bilgilendirme eğitimleri verilecek.
  • 25 Ekim: Kayabaşı Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi - Eğitimlerin ardından mamografi çekimleri yapılacak.

Tansiyon ve şeker ölçümleri de tarama aracıyla gerçekleştirilecektir. Sağlık dolu yarınlar için erken teşhisin önemini unutmayın!

 

Mutlu Pazarlar Karabük

Mutlu Pazarlar Karabük

29.03.2026 25 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Açılış Programına Katıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Açılış Programına Katıldı

28.03.2026 34 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kıymetli hekimlerimiz Diş Hekimi Aslıhan Yılmaz ve Diş Hekimi Ceren Öztürk’ün açmış olduğu kliniği ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Karabük’ümüzde yapılan her yatırımın, hemşehrilerimize sunulan sağlık hizmetlerini daha da güçlendireceğine inanıyoruz. Rabbim hayırlı, bereketli ve başarılı hizmetler nasip eylesin" dedi.

Karabük’e Yeni Nefes: Has Bahçe Yoğun İlgi Görüyor

Karabük’e Yeni Nefes: Has Bahçe Yoğun İlgi Görüyor

28.03.2026 47 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal yaşam alanı, "Has Bahçe" adıyla vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Açıldığı günden itibaren her yaştan vatandaşımızın yoğun ilgi gösterdiği alan, şehrin yeni buluşma noktalarından biri haline geldi.