Karabük Belediyesi ve KETEM İş Birliği ile Ücretsiz Kanser Taraması Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 22.10.2024 1971 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ve KETEM İş Birliği ile Ücretsiz Kanser Taraması Devam Ediyor

Karabük Belediyesi ve KETEM’in ortak çalışmasıyla, mobil tarama aracı ücretsiz mamografi çekimi, kanser, tansiyon ve şeker ölçümleri devam ediyor.

Tarama ve Eğitim Takvimi

  • 22-23 Ekim: Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi - Mamografi çekimleri devam ediyor.
  • 24 Ekim: Kayabaşı Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi - Saat 13.30’da Diyabet ve Sağlıklı Beslenme, Kanser Taraması, Gebe Sınıfı ve Kronik Hastalıklar (Hipertansiyon ve Diyabet) hakkında bilgilendirme eğitimleri verilecek.
  • 25 Ekim: Kayabaşı Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi - Eğitimlerin ardından mamografi çekimleri yapılacak.

Tansiyon ve şeker ölçümleri de tarama aracıyla gerçekleştirilecektir. Sağlık dolu yarınlar için erken teşhisin önemini unutmayın!

 

Kanyon Köprü Bakım - Onarım Çalışmalarının Ardından Trafiğe Açıldı

Kanyon Köprü Bakım - Onarım Çalışmalarının Ardından Trafiğe Açıldı

02.08.2026 22 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, altyapı yetersizliği nedeniyle çökme ve su birikmesi riski barındıran Kanyon Köprüdeki bakım, onarım ve altyapı güçlendirme çalışmalarını tamamlayarak köprüyü yeniden trafiğe açtı.

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde Trafiğe Açıldı

01.08.2026 64 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, 100. Yıl Mahallesi 1010. Cadde’deki altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Kent genelindeki ulaşım hamlesine dikkat çeken Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; 5000 Evler Kanyın Köprü, 5000 Evler 33 Nolu Cadde ve Yeşil Mahalle (Esentepe) Rampasının da çok kısa süre içinde hizmete gireceğinin müjdesini verdi.