AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 19.10.2024 1212 Görüntülenme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ile bir araya geldi. Ziyarette, şehrin altyapı projeleri, sosyal hizmetler ve geleceğe yönelik yatırımlar ele alındı. Başkan Çetinkaya, Belediyenin vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla yürüttüğü çalışmalara dair detaylı bilgi verdi.

Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Belediyesinin projelerini takdirle karşıladığını belirterek; "Buradaki çalışmaların şehrin gelişimine katkı sağladığını görmekten memnuniyet duyuyoruz. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya ve ekibine bu özverili çabalarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Açılış Programına Katıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Açılış Programına Katıldı

28.03.2026 24 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kıymetli hekimlerimiz Diş Hekimi Aslıhan Yılmaz ve Diş Hekimi Ceren Öztürk’ün açmış olduğu kliniği ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Karabük’ümüzde yapılan her yatırımın, hemşehrilerimize sunulan sağlık hizmetlerini daha da güçlendireceğine inanıyoruz. Rabbim hayırlı, bereketli ve başarılı hizmetler nasip eylesin" dedi.

Başkan Çetinkaya, 5000 Evler Has Bahçe Sosyal Tesisini Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya, 5000 Evler Has Bahçe Sosyal Tesisini Ziyaret Etti

28.03.2026 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimize kazandırdığımız bu yeni yaşam alanında hemşehrilerimizle aynı ortamı paylaşmanın güzelliğini yaşadık" dedi.

Karabük Belediyesi Şehre Estetik Dokunuşlarını Sürdürüyor

Karabük Belediyesi Şehre Estetik Dokunuşlarını Sürdürüyor

27.03.2026 50 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehrin önemli ulaşım noktalarından biri olan Kardemir Kavşağı’nda çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.