Karabük Bilim Şenliği Başladı
Eklenme Tarihi: 17.10.2024 1039 Görüntülenme

Karabük Bilim Şenliği Başladı

Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezinin ev sahipliğinde, TÜBİTAK destekli Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karabük Belediyesi tarafından organize edilen Emeğin Başkenti Bilimle Buluşuyor-3 Bilim Şenliği bugün düzenlenen törenle başladı.

Açılışa Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, protokol üyeleri, çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı.

Bilim ve teknolojiye meraklı gençleri ve aileleri buluşturmayı amaçlayan Bilim Şenliği, 17-18-19 Ekim tarihlerinde Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezinde gerçekleştirilecek. Üç gün boyunca toplam 127 bilimsel etkinlik düzenlenecek. Şenliğin ilk gününde 43 atölye, ikinci ve üçüncü günlerinde ise 42’şer atölye çalışması yapılacak.

Bilimsel keşiflerin teşvik edileceği ve gençlerin geleceğin dünyasına hazırlanacağı bu önemli etkinlikte, ziyaretçiler birçok yenilikçi projeyi yakından tanıma fırsatı bulacak.

 


Karabük Bilim Şenliği Başladı

Başkan Çetinkaya Kamış Köyünde Tohum Dikimi Gerçekleştirdi

Başkan Çetinkaya Kamış Köyünde Tohum Dikimi Gerçekleştirdi

13.02.2026 31 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, geçtiğimiz yıl Karabük’te meydana gelen orman yangınlarından etkilenen alanların yeniden yeşermesi için başlatılan çalışmalar kapsamında tohum dikimi gerçekleştirdi.

Ulaşım A.Ş.’den Başkan Çetinkaya’ya Teşekkür Ziyareti

Ulaşım A.Ş.’den Başkan Çetinkaya’ya Teşekkür Ziyareti

12.02.2026 42 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nde 2026 yılına yönelik ücret ve sosyal hak düzenlemelerinin açıklanmasının ardından, Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş. yönetimi ve çalışan temsilcileri Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.