Karabük Bilim Şenliği Başladı
Eklenme Tarihi: 17.10.2024 1289 Görüntülenme

Karabük Bilim Şenliği Başladı

Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezinin ev sahipliğinde, TÜBİTAK destekli Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karabük Belediyesi tarafından organize edilen Emeğin Başkenti Bilimle Buluşuyor-3 Bilim Şenliği bugün düzenlenen törenle başladı.

Açılışa Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, protokol üyeleri, çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı.

Bilim ve teknolojiye meraklı gençleri ve aileleri buluşturmayı amaçlayan Bilim Şenliği, 17-18-19 Ekim tarihlerinde Karabük Belediyesi Bilim ve İnovasyon Merkezinde gerçekleştirilecek. Üç gün boyunca toplam 127 bilimsel etkinlik düzenlenecek. Şenliğin ilk gününde 43 atölye, ikinci ve üçüncü günlerinde ise 42’şer atölye çalışması yapılacak.

Bilimsel keşiflerin teşvik edileceği ve gençlerin geleceğin dünyasına hazırlanacağı bu önemli etkinlikte, ziyaretçiler birçok yenilikçi projeyi yakından tanıma fırsatı bulacak.

 


Karabük Bilim Şenliği Başladı

Başkan Çetinkaya’dan Emlak Konut A.Ş. Genel Müdürlüğüne Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan Emlak Konut A.Ş. Genel Müdürlüğüne Ziyaret

06.10.2026 26 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Emlak Konut A.Ş. Genel Müdür Yrd. Sn. Gökhan Yüksel ve Sn. Selami Keskin ile Karabük’ümüz ile ilgili konular hakkında istişareler de bulunduk. Yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü destekleri ile şehrimize, insanımıza ve ülkemize hizmet etme yolunda durmak yok, yola devam" dedi.

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Osman Tınmazol’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Osman Tınmazol’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

06.10.2026 31 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İl Emniyet Müdürlüğümüze atanan Sayın Osman Tınmazol’u Belediyemizde ağırladık. Sayın Müdürümüze nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Halim Deresi’nde Dönüşüm Aralıksız Sürüyor

Halim Deresi’nde Dönüşüm Aralıksız Sürüyor

06.10.2026 31 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından Aydınlıkevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Halim Deresi Islah ve Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Yaklaşık 1.400 metrelik hat üzerinde yürütülen çalışmalarla bölgenin uzun yıllardır yaşadığı altyapı sorunlarına kalıcı çözüm getiriliyor.