Emniyet Park Açıldı
Eklenme Tarihi: 25.09.2024 873 Görüntülenme

Emniyet Park Açıldı

Karabük’ün yeni sosyal yaşam alanlarından biri olan, Üniversite Mahallesi Karabük İl Emniyet Müdürlüğü karşısında yer alan Emniyet Park, bugün düzenlenen törenle halkımızın hizmetine sunuldu.

Açılışa önceki dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği ve ailelerimizin keyifle vakit geçirebileceği bu modern park, şehrimize yeni bir nefes alanı kazandırdı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılışta yaptığı konuşmada; "Daha yaşanabilir bir Karabük için projelerimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Şehrimizin dört bir yanına kazandırdığımız sosyal alanlarla halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.


Emniyet Park Açıldı

Başkan Çetinkaya 5000 Evler Mahallesini Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya 5000 Evler Mahallesini Ziyaret Etti

22.06.2026 19 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Yaz akşamlarının en güzel yanı, hemşehrilerimizle aynı sofrada, aynı muhabbette buluşabilmek. Esnafımız ve komşularımızla bir araya gelerek mahallemiz ve şehrimiz üzerine sohbet ettik, taleplerini dinledik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

Karabük’te Dolu Dolu Yaz Dönemi: Yaz Kursları İçin Kayıtlar Başladı

Karabük’te Dolu Dolu Yaz Dönemi: Yaz Kursları İçin Kayıtlar Başladı

22.06.2026 71 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, çocukların yaz tatilini verimli geçirmesi ve yetişkinlerin sağlıklı bir yaşam sürmesi amacıyla düzenlediği Yaz Kursları için kayıt sürecini başlattı. Yüzme, Kur'an-ı Kerim ve Sağlıklı Yaşam Egzersizleri gibi farklı branşların yer aldığı kurslar, Temmuz ayında kapılarını açacak.

Karabük Belediyesi Peyzaj Çalışmalarında Kuyu Suyu Kullanıyor

Karabük Belediyesi Peyzaj Çalışmalarında Kuyu Suyu Kullanıyor

22.06.2026 33 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, su tüketimini azaltmak ve su kaynaklarını korumak amacıyla şehir genelindeki park, bahçe ve refüj sulamalarında şebeke suyu yerine kuyu suyu kullanıyor. Kurumsal bir hassasiyetle yürütülen bu uygulamayla temiz içme suyu kaynakları muhafaza edilirken, su tasarrufunda toplumsal bilincin artırılması hedefleniyor.