Emniyet Park Açıldı
Eklenme Tarihi: 25.09.2024 677 Görüntülenme

Emniyet Park Açıldı

Karabük’ün yeni sosyal yaşam alanlarından biri olan, Üniversite Mahallesi Karabük İl Emniyet Müdürlüğü karşısında yer alan Emniyet Park, bugün düzenlenen törenle halkımızın hizmetine sunuldu.

Açılışa önceki dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği ve ailelerimizin keyifle vakit geçirebileceği bu modern park, şehrimize yeni bir nefes alanı kazandırdı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılışta yaptığı konuşmada; "Daha yaşanabilir bir Karabük için projelerimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Şehrimizin dört bir yanına kazandırdığımız sosyal alanlarla halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.


Emniyet Park Açıldı

Başkan Çetinkaya’dan Berat Kandili’nde Kandil Simidi İkramı

Başkan Çetinkaya’dan Berat Kandili’nde Kandil Simidi İkramı

02.02.2026 26 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Berat Kandili dolayısıyla 100. Yıl Pazar Yeri Camii’nde düzenlenen kandil programına katıldı. Yatsı namazının ardından cami çıkışında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çetinkaya, hemşehrilerinin Berat Kandili’ni tebrik ederek kandil simidi ikramında bulundu.

Başkan Çetinkaya, Berat Kandili Dolayısıyla Bir Kutlama Mesajı Yayımladı

Başkan Çetinkaya, Berat Kandili Dolayısıyla Bir Kutlama Mesajı Yayımladı

02.02.2026 34 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çetinkaya Çamlık Camiinde Hemşehrilerimizle Bir Araya Geldi

Başkan Çetinkaya Çamlık Camiinde Hemşehrilerimizle Bir Araya Geldi

30.01.2026 71 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Ömer Bulut ile birlikte Çamlık Camiinde Cuma namazının ardından hemşehrilerimizle bir araya geldik. Cumamız mübarek olsun, Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.