Emniyet Park Açıldı
Eklenme Tarihi: 25.09.2024 918 Görüntülenme

Emniyet Park Açıldı

Karabük’ün yeni sosyal yaşam alanlarından biri olan, Üniversite Mahallesi Karabük İl Emniyet Müdürlüğü karşısında yer alan Emniyet Park, bugün düzenlenen törenle halkımızın hizmetine sunuldu.

Açılışa önceki dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği ve ailelerimizin keyifle vakit geçirebileceği bu modern park, şehrimize yeni bir nefes alanı kazandırdı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılışta yaptığı konuşmada; "Daha yaşanabilir bir Karabük için projelerimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Şehrimizin dört bir yanına kazandırdığımız sosyal alanlarla halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.


Emniyet Park Açıldı

İçeri Adım Attığınızda İçinizi Ferahlatan, Huzur Veren Mekanlar

İçeri Adım Attığınızda İçinizi Ferahlatan, Huzur Veren Mekanlar

31.07.2026 50 Görüntülenme

Şehrimize yeni kazandırdığımız ve tepeden tırnağa yenilediğimiz her mekanda; Karabük’e yakışan bir estetik ve kalite var.

Başkan Çetinkaya, Bahaddin Gazi Hazretleri Türbesi Yolunda Gerçekleştirilen Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Çetinkaya, Bahaddin Gazi Hazretleri Türbesi Yolunda Gerçekleştirilen Çalışmaları Yerinde İnceledi

31.07.2026 54 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Dede Yaylası mevkiinde bulunan Bahaddin Gazi Hazretleri Türbesi yolunda gerçekleştirilen çalışmaları ve hazırlıkları yerinde inceledik. Karabük İl Özel İdaremiz tarafından yapılan bu çalışmanın hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Hafta Sonu Coşkusu Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

Hafta Sonu Coşkusu Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

31.07.2026 57 Görüntülenme

Yaz Şenliğimiz her hafta sonu Millet Bahçesi’nde çocuklarımızın neşesine, ailelerimizin mutluluğuna ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.