Emniyet Park Açıldı
Eklenme Tarihi: 25.09.2024 1044 Görüntülenme

Emniyet Park Açıldı

Karabük’ün yeni sosyal yaşam alanlarından biri olan, Üniversite Mahallesi Karabük İl Emniyet Müdürlüğü karşısında yer alan Emniyet Park, bugün düzenlenen törenle halkımızın hizmetine sunuldu.

Açılışa önceki dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği ve ailelerimizin keyifle vakit geçirebileceği bu modern park, şehrimize yeni bir nefes alanı kazandırdı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılışta yaptığı konuşmada; "Daha yaşanabilir bir Karabük için projelerimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Şehrimizin dört bir yanına kazandırdığımız sosyal alanlarla halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.


Emniyet Park Açıldı

Başkan Çetinkaya ile Kariyer Günleri Devam Ediyor

Başkan Çetinkaya ile Kariyer Günleri Devam Ediyor

27.10.2026 79 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, gençlerle tecrübelerini paylaşmak ve kariyer yolculuklarına katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen “Başkan Çetinkaya ile Kariyer Günleri” programı kapsamında öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

5000 Evler 33 Nolu Caddede Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor

5000 Evler 33 Nolu Caddede Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor

27.10.2026 87 Görüntülenme

5000 Evler 33 Nolu Caddemizde ekiplerimizle birlikte yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak caddemizi hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için sahadaki çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Bismillah Dedik Kazmayı Vurduk"

26.10.2026 89 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bismillah dedik kazmayı vurduk. Gayret bizden takdir Allahtan. Karabük’ümüze hayırlı olsun" dedi.