Karabük’te Ahilik Haftası Coşkuyla Kutlandı
Eklenme Tarihi: 23.09.2024 587 Görüntülenme

Karabük’te Ahilik Haftası Coşkuyla Kutlandı

Karabük, köklü Ahilik geleneğinin kutlamalarına bu yıl ilk kez ev sahipliği yaparak anlamlı bir kutlamaya imza attı.

Kemal Güneş Caddesi’nde gerçekleşen 37. Ahilik Haftası kutlamaları, esnaflarımız ve vatandaşlarımız tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinliklerde, Ahilik kültürünün derin değerleri bir kez daha canlandırıldı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yaptığı konuşmada Ahilik Haftası’nın tüm esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını dileyerek; "Bu yıl Ahilik Haftası’nı Karabük’te ilk kez kutluyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karabük Belediyesi olarak her zaman esnaflarımızın yanında olduk, bundan sonra da esnaflarımızın sorunlarına çözüm bulmak ve onların yanında olmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

   

Karabük’te İlk Kez Düzenlenecek Keltepe Kayak Festivali Başlıyor

Karabük’te İlk Kez Düzenlenecek Keltepe Kayak Festivali Başlıyor

22.01.2026 37 Görüntülenme

Tüm hemşehrilerimizi bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz.

Başkan Çetinkaya’dan Emlik’e Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan Emlik’e Ziyaret

22.01.2026 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kıymetli büyüğümüz, dava ve yol arkadaşımız Sayın Nurettin Emlik’e misafirpervelikleri için teşekkür eder, hayırlı işler dilerim" dedi.

Bir Biz Varız Cihanda, Bir de Küffar

Bir Biz Varız Cihanda, Bir de Küffar

20.01.2026 54 Görüntülenme