Karabük’te Ahilik Haftası Coşkuyla Kutlandı
Eklenme Tarihi: 23.09.2024 668 Görüntülenme

Karabük’te Ahilik Haftası Coşkuyla Kutlandı

Karabük, köklü Ahilik geleneğinin kutlamalarına bu yıl ilk kez ev sahipliği yaparak anlamlı bir kutlamaya imza attı.

Kemal Güneş Caddesi’nde gerçekleşen 37. Ahilik Haftası kutlamaları, esnaflarımız ve vatandaşlarımız tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinliklerde, Ahilik kültürünün derin değerleri bir kez daha canlandırıldı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yaptığı konuşmada Ahilik Haftası’nın tüm esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını dileyerek; "Bu yıl Ahilik Haftası’nı Karabük’te ilk kez kutluyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karabük Belediyesi olarak her zaman esnaflarımızın yanında olduk, bundan sonra da esnaflarımızın sorunlarına çözüm bulmak ve onların yanında olmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

   

Halit Battal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Halit Battal Son Yolculuğuna Uğurlandı

15.03.2026 29 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Rahmet-i Rahman’a kavuşan AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcımız Sayın Yasin Kaplan’ın kıymetli kayınbabası Halil Battal’ı kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurladık. Merhum Halil Battal abimize Allah’tan rahmet; başta Yasin Kaplan ve kıymetli ailesi olmak üzere sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

15.03.2026 26 Görüntülenme

Karabük İçin Sahadayız

Karabük İçin Sahadayız

14.03.2026 43 Görüntülenme

Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.