Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Eklenme Tarihi: 18.09.2024 805 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında şu ifadelere yer verdi; "Tarih boyunca özgürlük ve bağımsızlığı en büyük değer olarak gören Türk milleti, hiçbir zaman esarete boyun eğmemiştir. Aziz vatanımızın her karış toprağında, bu uğurda şehit düşen kahramanlarımızın ve gazilerimizin fedakârlıkları yatmaktadır. Gazilik, milletimizin kahramanlık destanlarının bir nişanı, vatan sevgisinin en yüce göstergelerinden biridir. Bugün bizler, bu topraklarda hür bir şekilde yaşıyorsak, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.

Gazilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için canını ortaya koyan, milletimizin güven ve huzur içinde yaşamasını sağlayan kahramanlarımızdır. Onların vatanseverliği, cesareti ve fedakârlıkları, bizler için her zaman yol gösterici olacak, bıraktıkları emanetlere kararlılıkla sahip çıkacağız. Ay yıldızlı bayrağımızı bu topraklarda ilelebet dalgalandırmak hepimizin en kutsal görevidir.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize ise sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler temenni ediyorum."

Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi Yeniden Trafiğe Açıldı

Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi Yeniden Trafiğe Açıldı

22.12.2025 38 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından şehir merkezinde yürütülen altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları kapsamında geçici süreyle trafiğe kapatılan Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden araç trafiğine açıldı.

Sen Bambaşkasın Karabük

Sen Bambaşkasın Karabük

21.12.2025 38 Görüntülenme

Bugün yılın en uzun gecesi… 21 Aralık. Karabük’ün gecesinde de gündüzünde de emek, ışık ve umut var. Sen bambaşkasın Karabük.

Üç Aylar’ımız Mübarek Olsun

Üç Aylar’ımız Mübarek Olsun

21.12.2025 30 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Üç Aylar’ın manevi iklimine bir kez daha kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Rahmetin, bereketin ve affın kapılarının aralandığı bu mübarek zamanların; gönüllerimize ferahlık, hanelerimize huzur getirmesini diliyorum. Dualarımızın kabul, niyetlerimizin hayra vesile olması temennisiyle… Üç Aylar’ımız mübarek olsun" dedi.