Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Eklenme Tarihi: 18.09.2024 1063 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya mesajında şu ifadelere yer verdi; "Tarih boyunca özgürlük ve bağımsızlığı en büyük değer olarak gören Türk milleti, hiçbir zaman esarete boyun eğmemiştir. Aziz vatanımızın her karış toprağında, bu uğurda şehit düşen kahramanlarımızın ve gazilerimizin fedakârlıkları yatmaktadır. Gazilik, milletimizin kahramanlık destanlarının bir nişanı, vatan sevgisinin en yüce göstergelerinden biridir. Bugün bizler, bu topraklarda hür bir şekilde yaşıyorsak, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.

Gazilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için canını ortaya koyan, milletimizin güven ve huzur içinde yaşamasını sağlayan kahramanlarımızdır. Onların vatanseverliği, cesareti ve fedakârlıkları, bizler için her zaman yol gösterici olacak, bıraktıkları emanetlere kararlılıkla sahip çıkacağız. Ay yıldızlı bayrağımızı bu topraklarda ilelebet dalgalandırmak hepimizin en kutsal görevidir.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize ise sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler temenni ediyorum."

2026 FIVB Milletler Ligi’nde Finaldeyiz!

2026 FIVB Milletler Ligi’nde Finaldeyiz!

25.07.2026 42 Görüntülenme

Filenin Sultanları’nın Brezilya ile oynayacağı final mücadelesini Yenişehir Yazlık Sinema’da hep birlikte izliyoruz.

Karabük’ün Kanayan Yarası Çözüme Kavuştu: Yenilenen Otogar Hizmete Açıldı

Karabük’ün Kanayan Yarası Çözüme Kavuştu: Yenilenen Otogar Hizmete Açıldı

25.07.2026 49 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından kentin ulaşım altyapısını modernize etmek amacıyla başlatılan kapsamlı yenileme çalışmaları tamamlandı. Yıllardır kentin adeta kanayan yarası haline gelen, kışın soğuktan durulmayan, yazın ise sıcaktan girilmeyen Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali, tepeden tırnağa yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

25.07.2026 46 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Evlatlarımızın kahkahaları ve bitmeyen enerjisi bu akşam da Kent Meydanı ve Millet Bahçesi’ne neşe kattı! Yaz boyunca sürecek bu güzel coşkuyu paylaşmak için tüm çocuklarımızı ve ailelerimizi bekliyorum" dedi.