Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın Mevlid Kandili Mesajı
Eklenme Tarihi: 14.09.2024 1053 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın Mevlid Kandili Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük halkının Mevlid Kandili’ni kutlayarak, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; "Kıymetli Hemşehrilerim, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyamızı nurlandırdığı Mevlid Kandili’ni idrak etmenin manevi huzurunu yaşıyoruz. Bu mübarek gece, bizlere sevgi, barış, hoşgörü ve kardeşlik duygularını daha da güçlü bir şekilde hatırlatıyor.

Dualarımızın, gönüllerimizdeki iyilik ve merhameti artırmasını, milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını temenni ediyorum. Mevlid Kandilimiz, tüm Karabük’ümüz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun."

Başkan Çetinkaya, Belen Mahallesi TOKİ’yi Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya, Belen Mahallesi TOKİ’yi Ziyaret Etti

06.06.2026 26 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Belen TOKİ’de komşularımızla buluştuk, dertleştik. Belen’in çocuklarına da söz verdik, evlatlarımız betonların arasında büyümesin diye mahalleye cıvıl cıvıl, yeşillikler içinde kocaman bir Tema Park yapıyoruz. Çocuklarımız mutlu biz mutlu" dedi.

Karabük İçin Sahadayız

Karabük İçin Sahadayız

06.06.2026 23 Görüntülenme

Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.