Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın Mevlid Kandili Mesajı
Eklenme Tarihi: 14.09.2024 1125 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın Mevlid Kandili Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük halkının Mevlid Kandili’ni kutlayarak, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; "Kıymetli Hemşehrilerim, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyamızı nurlandırdığı Mevlid Kandili’ni idrak etmenin manevi huzurunu yaşıyoruz. Bu mübarek gece, bizlere sevgi, barış, hoşgörü ve kardeşlik duygularını daha da güçlü bir şekilde hatırlatıyor.

Dualarımızın, gönüllerimizdeki iyilik ve merhameti artırmasını, milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını temenni ediyorum. Mevlid Kandilimiz, tüm Karabük’ümüz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun."

Karabüklüler Günümüzü Dev Konserlerle Kutluyoruz

Karabüklüler Günümüzü Dev Konserlerle Kutluyoruz

03.08.2026 42 Görüntülenme

Karabüklüler Günümüzü Hakan Peker ve Sefo’nun sahne alacağı dev konserle kutluyoruz. Tamamen ücretsiz olan konserlere tüm halkımız davetlidir.

Yabacı’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Yabacı’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

03.08.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bayrağımızı Japonya’da gururla dalgalandıran 2026 Dünya Matematik Şampiyonumuz Ayşegül Balım Yabacı kızımızı Belediyemizde misafir ettik. Karabük’ümüze bu büyük gururu yaşatan evladımızı ve kıymetli ailesini yürekten tebrik ediyorum. Yolun açık olsun şampiyon!" dedi.

Karabük’ün Yarınları İçin Ter Döküyoruz

Karabük’ün Yarınları İçin Ter Döküyoruz

03.08.2026 31 Görüntülenme

Şehrin her noktasına aşkla dokunmaya devam.