AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 09.09.2024 1008 Görüntülenme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile beraberindeki heyetle birlikte Karabük Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında, Karabük’ün gelişimine katkı sağlayacak projeler ve Belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Şehrimize ve Belediyemize gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Sayın Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ‘Gerçek Belediyecilik’ vizyonumuz doğrultusunda Karabük’ümüzü daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

 

Başkan Çetinkaya, KARDEMİR İftar Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya, KARDEMİR İftar Programına Katıldı

27.02.2026 29 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Alın teriyle Karabük’ün ve ülkemizin yarınlarını inşa eden Kardemir’in kıymetli emekçileriyle aynı iftar sofrasında buluştuk. Üretimin kalbinde atan bu güçlü yüreklerle Ramazan’ın bereketini ve kardeşlik ruhunu paylaştık" dedi.

Karabük Belediyesi’nden Emeklilere Vefa: Kültür Gezileri Başlıyor

Karabük Belediyesi’nden Emeklilere Vefa: Kültür Gezileri Başlıyor

27.02.2026 28 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, "Emeklilerimize Vefa Programı" kapsamında kültür gezileri düzenliyor. Program çerçevesinde ilk gezi 02 Mart Pazartesi günü Kastamonu’ya gerçekleştirilecek.