Karabük - Kastamonu Yolu Ulaşıma Açılmıştır
Eklenme Tarihi: 31.08.2024 930 Görüntülenme

Karabük - Kastamonu Yolu Ulaşıma Açılmıştır

Bugün saat 18.30 civarında başlayan ani sağanağın ardından, şehrimizde 1023. Sokak’ta su baskını meydana gelmiş ve Karabük - Kastamonu yolu geçici olarak ulaşıma kapanmıştır. Karabük Belediyesi araç ve personellerinin yanı sıra AFAD, İl Özel İdare, Karayolları ve Kardemir’in destekleriyle yol tekrar ulaşıma açılmıştır.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Yaşanan ani sağanak yağış sonrası şehrimizde meydana gelen su baskınlarına karşı hızlı bir şekilde müdahale eden ekiplerimize ve destek olan tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Birlikte hareket ederek sorunların üstesinden geliyoruz. Ayrıca bu süreçte desteklerini esirgemeyen Karabük Valisi Mustafa Yavuz’a, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’a teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte, bu tür olumsuz hava koşullarına karşı her zaman tedbirler alarak vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz."

   

Başkan Çetinkaya Balık Pazarı Esnafımızı Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya Balık Pazarı Esnafımızı Ziyaret Etti

28.10.2025 43 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Balık Pazarı esnafımızı ziyaret edip halkımız ile bir araya geldik. Palamutun az, hamsinin bol olduğu bu sezonda şifa ve bereket diliyoruz. Biz bu şehri çok seviyoruz" dedi.

Karabük Garnizon Komutanı Sayın Albay Murat Gürcan’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Karabük Garnizon Komutanı Sayın Albay Murat Gürcan’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

28.10.2025 68 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Garnizon Komutanımız Sayın Albay Murat Gürcan’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Şehrimizin ve ülkemizin huzuru için gece gündüz demeden görev yapan tüm güvenlik güçlerimize minnettarız" dedi.

Başkan Çetinkaya Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Başkan Çetinkaya Çelenk Sunma Törenine Katıldı

28.10.2025 45 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlama programı kapsamında Karabük Valiliği tarafından düzenlenen çelenk sunma törenine katıldık" dedi.