Karabük - Kastamonu Yolu Ulaşıma Açılmıştır
Eklenme Tarihi: 31.08.2024 1229 Görüntülenme

Karabük - Kastamonu Yolu Ulaşıma Açılmıştır

Bugün saat 18.30 civarında başlayan ani sağanağın ardından, şehrimizde 1023. Sokak’ta su baskını meydana gelmiş ve Karabük - Kastamonu yolu geçici olarak ulaşıma kapanmıştır. Karabük Belediyesi araç ve personellerinin yanı sıra AFAD, İl Özel İdare, Karayolları ve Kardemir’in destekleriyle yol tekrar ulaşıma açılmıştır.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Yaşanan ani sağanak yağış sonrası şehrimizde meydana gelen su baskınlarına karşı hızlı bir şekilde müdahale eden ekiplerimize ve destek olan tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Birlikte hareket ederek sorunların üstesinden geliyoruz. Ayrıca bu süreçte desteklerini esirgemeyen Karabük Valisi Mustafa Yavuz’a, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’a teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte, bu tür olumsuz hava koşullarına karşı her zaman tedbirler alarak vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz."

   

Çanakkale Geçilmez!

Çanakkale Geçilmez!

18.03.2026 7 Görüntülenme

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde; vatanı için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Karabük Belediyesi’nin İftarında Gönüller Aynı Sofrada Buluştu

Karabük Belediyesi’nin İftarında Gönüller Aynı Sofrada Buluştu

17.03.2026 72 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından Kemal Güneş Caddesi’nde düzenlenen iftar programı, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunun yaşatıldığı programda Karabüklüler aynı sofrada bir araya gelerek oruçlarını birlikte açtı.

"Soframızda Birlik, Şehrimizde Bereket" İftarımıza Tüm Hemşehrilerimizi Bekleriz

17.03.2026 48 Görüntülenme

Bu akşam Kemal Güneş Caddesi’nde gerçekleşecek olan "Soframızda Birlik, Şehrimizde Bereket" iftarımıza tüm hemşehrilerimizi bekleriz.