Karabük Belediyesi Tüm Birimleriyle Sahada
Eklenme Tarihi: 30.08.2024 981 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Tüm Birimleriyle Sahada

Bugün Karabük, yalnızca 3 saat içinde son zamanların en yoğun yağışını aldı. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Müdürlerimiz ile tüm saha çalışanlarımızla birlikte sahaya indiler.

Şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen su baskınları ve yollardaki olumsuzluklara anında müdahale eden 105 personelimiz ve 43 aracımız hızlıca koordine olarak tüm problemli noktalara AFAD ve İl Özel İdare’den destek alarak müdahale etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bugün Karabük’te etkili olan yoğun yağış nedeniyle tüm ekiplerimizle birlikte hızlı bir şekilde harekete geçtik. Su baskınları ve diğer olumsuzluklara karşı 105 personelimiz ve 43 aracımızla sahadayız. Şehrimizin güvenliğini sağlamak önceliğimizdir. Sabır ve destekleri için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum."

Bayramın Neşesi, Çarşılarımızın Bereketiyle Güzel

Bayramın Neşesi, Çarşılarımızın Bereketiyle Güzel

24.05.2026 40 Görüntülenme

Bu bayramda da alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yapalım.

Belen Mahallesi TOKİ KAMER 4-6 Yaş Kreşimizin Yılsonu Etkinliği Düzenlendi

Belen Mahallesi TOKİ KAMER 4-6 Yaş Kreşimizin Yılsonu Etkinliği Düzenlendi

23.05.2026 30 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Belen TOKİ KAMER 4-6 Yaş Kreşimizin yılsonu etkinliğinde sergiledikleri performansla göğsümüzü kabartan pırıl pırıl yavrularımızı yürekten kutluyorum. Milli ve manevi değerlerimizle yetişen geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve onlara emek veren kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, miniklerimizin gözlerinden öpüyorum. Bahtınız açık olsun" dedi.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

23.05.2026 43 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Önceki Dönem Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un kıymetli kayınpederi Kemalettin Şahin amcamızın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Bugün ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlayacağımız Kemalettin Şahin amcamıza Allah’tan rahmet; Bakanımız başta olmak üzere tüm ailesine ve yakınlarına yürekten başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Başımız sağ olsun" dedi.