Karabük Belediyesi Okul Bahçelerini Temizliyor
Eklenme Tarihi: 28.08.2024 759 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Okul Bahçelerini Temizliyor

2024-2025 eğitim ve öğretim yılı öncesinde, Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz şehir merkezindeki okulların bahçelerinde kapsamlı temizlik çalışmalarına başladı. Okul bahçeleri, tazyikli su ile detaylı bir şekilde temizlenerek yeni eğitim dönemine hazır hale getiriliyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Belediye olarak çocuklarımızın eğitimlerini sağlıklı ve güvenli ortamlarda sürdürebilmeleri için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, yeni eğitim yılı öncesinde okullarımızın bahçelerini tazyikli su ile temizleyerek hijyenik bir ortam sunuyor. Eğitim, şehrimizin en önemli önceliklerinden biri ve biz de Karabük’ün geleceği olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

   

Karabük’te Aktif Yaş Alma Merkezi İnşaatı Devam Ediyor

Karabük’te Aktif Yaş Alma Merkezi İnşaatı Devam Ediyor

09.03.2026 32 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ile hayırsever Yücel Özçelik iş birliğinde Ergenekon Mahallesi’nde yapımı sürdürülen "Yücel & Recep Özçelik Aktif Yaş Alma Merkezi" projesinde çalışmalar devam ediyor. İleri yaş grubundaki vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımını destekleyecek merkez, tamamlandığında Karabük’te önemli bir sosyal yaşam alanı olacak.

Başkan Çetinkaya, Merdivenli Mescid İftar Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya, Merdivenli Mescid İftar Programına Katıldı

09.03.2026 26 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Merdivenli Mescid’de hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmanın huzurunu yaşadık. Ramazan’ın bereketini ve kardeşlik iklimini birlikte idrak ettiğimiz bu güzel buluşma için teşekkür ediyor, tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya, İftar Öncesi Hemşehrilerimizle Selamlaştı

Başkan Çetinkaya, İftar Öncesi Hemşehrilerimizle Selamlaştı

09.03.2026 27 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İftar öncesi hemşehrilerimizle selamlaştık. Hemşehrilerimiz mutlu, biz mutlu. Karabük’ümüzde yüzler gülüyor" dedi.