Karabük Belediyesi İzci Kampı Sona Erdi
Eklenme Tarihi: 25.08.2024 1206 Görüntülenme

Karabük Belediyesi İzci Kampı Sona Erdi

Karabük Belediyesi tarafından Keltepe Kayak Merkezinde düzenlenen izci kampı, gençlerimiz için unutulmaz anılara sahne oldu!

Hafta sonu, kız ve erkek öğrencilerimizin katıldığı bu doğa dolu etkinlikte, doğa yürüyüşleri, kamp ateşi etrafında söyleşiler, doğa bilinci oluşturma etkinlikleri gibi pek çok aktivite yapıldı. Gençlerimiz hem doğayı yakından tanıdı hem de arkadaşlıklarını pekiştirdi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Gençlerimizin doğa ile iç içe vakit geçirdiği, dostluklarını güçlendirdiği bu kampları önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.

   


Karabük Belediyesi İzci Kampı Sona Erdi

Karabük’te 7.8. Karabüklüler Günü Coşkusu: Hakan Peker ve Sefo Konserlerine Rekor Katılım

Karabük’te 7.8. Karabüklüler Günü Coşkusu: Hakan Peker ve Sefo Konserlerine Rekor Katılım

08.08.2026 9 Görüntülenme

Şehrin il plaka kodu 78’den esinlenilerek ilk kez 2025 yılında kutlanmaya başlanan "7 Ağustos (7.8.) Karabüklüler Günü", bu yıl ilk kez düzenlenen dev konser organizasyonlarıyla unutulmaz bir şölene dönüştü. Karabük Millet Bahçesi’ni dolduran on binlerce vatandaşın coşkusuna ortak olan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "78 ruhunu ve hemşehrilik bilincini bu özel organizasyonlarla geleceğe taşıyoruz" dedi.

Çok Güzelsin Karabük

Çok Güzelsin Karabük

07.08.2026 14 Görüntülenme

Çok güzelsin Karabük. Birazdan Hakan Peker sahnede olacak.

Dev Coşkuya Çok Az Kaldı

Dev Coşkuya Çok Az Kaldı

07.08.2026 23 Görüntülenme

Tüm hemşehrilerimizi Karabük Millet Bahçesi’nde saat 20:30’da Hakan Peker ve saat 22:30’da başlayacak olan Sefo konserine bekliyoruz.