Karabük Belediyesi İzci Kampı Sona Erdi
Eklenme Tarihi: 25.08.2024 1077 Görüntülenme

Karabük Belediyesi İzci Kampı Sona Erdi

Karabük Belediyesi tarafından Keltepe Kayak Merkezinde düzenlenen izci kampı, gençlerimiz için unutulmaz anılara sahne oldu!

Hafta sonu, kız ve erkek öğrencilerimizin katıldığı bu doğa dolu etkinlikte, doğa yürüyüşleri, kamp ateşi etrafında söyleşiler, doğa bilinci oluşturma etkinlikleri gibi pek çok aktivite yapıldı. Gençlerimiz hem doğayı yakından tanıdı hem de arkadaşlıklarını pekiştirdi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Gençlerimizin doğa ile iç içe vakit geçirdiği, dostluklarını güçlendirdiği bu kampları önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.

   


Karabük Belediyesi İzci Kampı Sona Erdi

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun"

22.04.2026 64 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehit Metin Arslan İlkokulu’ndan çocuklarımızı ve Atatürk KAMER kreşimizden minik yavrularımızı Belediyemizde ağırladık. Makamımızı onlara emanet ettik, Karabük’le ilgili birbirinden güzel hayallerini dinledik… Neşe dolu bir bayram oldu. Al bayrağımızın gölgesinde, sağlıkla ve huzurla nice bayramlara. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Başkan Çetinkaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Başkan Çetinkaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

22.04.2026 102 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çetinkaya Tarla Belledi

Başkan Çetinkaya Tarla Belledi

21.04.2026 48 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, saha çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarımızla sohbet eden Başkan Çetinkaya, dalından badem koparıp bahçe belledi. "Tarlada izi olmayanın mahsülde yüzü olmazmış" sözünü hatırlatan Çetinkaya, çalışmanın ve emeğin önemine dikkat çekti.