Saat Kulesi Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik
Eklenme Tarihi: 23.08.2024 590 Görüntülenme

Saat Kulesi Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik

Karabük’ün simgelerinden biri olan Saat Kulesi’nin çevresinde Karabük Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Saat Kulesi Parkının açılış töreni, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Törene Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılış konuşmasında şunları söyledi: "Sayın Valim, Değerli Milletvekillerim, Saygıdeğer Protokol Üyeleri, Kıymetli Hemşehrilerim, sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün, yıllardır atıl durumda olan Karabük’ümüzün simgesi Saat Kulesi’nin etrafında 4.500 m² büyüklüğünde bir alanı yeniden şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Saat Kulesi Parkı, ailelerimizin ve dostlarımızın bir araya geleceği, 120 kişilik oturma alanına sahip bir buluşma noktası olacak. Hafta sonları ücretsiz çay ikramıyla sabah kahvaltıları daha da keyifli hale gelecek. Ayrıca vatandaşlarımız dışarıdan getirdikleri yiyeceklerle kendi sofralarını kurabilecekler. Burada kardeşliğimizi ve birlikteliğimizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz.

Bu alanı belediyemize tahsis eden KARDEMİR’e teşekkür ediyorum. Karabük’ümüzün sosyal ve kültürel hayatına katkı sunan bu proje, şehrimizin maneviyatını ve sosyal dokusunu güçlendirecek. Belediye olarak, Karabük’ümüzü daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm belediye personeline ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Saat Kulesi Parkının Karabük’ümüze hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimi bu alanda huzur ve keyifle vakit geçirmeye davet ediyorum. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, Karabük’ümüzü daha nice güzelliklerle buluştursun inşallah”.

Konuşmaların ardından dua edildi ve açılış kurdelesi kesildi.


Saat Kulesi Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik

Post

7. Aladağ Şenlikleri’nde Hep Birlikteyiz

12.06.2025 83 Görüntülenme

15 Haziran Pazar günü Aladağ’da; kültür, spor ve müziğin buluştuğu dopdolu bir gün sizleri bekliyor.

Post

Karabük Belediyesi Yaz Kursları Kayıtları Başladı!

12.06.2025 80 Görüntülenme

Bilimden sanata, ebrudan kodlamaya, yüzmeden değerler eğitimine kadar onlarca içerik; bu yaz da KAMER (Karabük Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi) ile Karabük Bilim Merkezi'nde sizleri bekliyor!

Post

Karabük Belediyesi, Şehir Temizliğinde Kesintisiz Çalışıyor

12.06.2025 42 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, sabahın erken saatlerinden gece geç vakitlere kadar birçok noktada yoğun mesai yaparak cadde ve sokaklarda kapsamlı temizlik faaliyetleri gerçekleştiriyor.