Saat Kulesi Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik
Eklenme Tarihi: 23.08.2024 854 Görüntülenme

Saat Kulesi Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik

Karabük’ün simgelerinden biri olan Saat Kulesi’nin çevresinde Karabük Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Saat Kulesi Parkının açılış töreni, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Törene Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılış konuşmasında şunları söyledi: "Sayın Valim, Değerli Milletvekillerim, Saygıdeğer Protokol Üyeleri, Kıymetli Hemşehrilerim, sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün, yıllardır atıl durumda olan Karabük’ümüzün simgesi Saat Kulesi’nin etrafında 4.500 m² büyüklüğünde bir alanı yeniden şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Saat Kulesi Parkı, ailelerimizin ve dostlarımızın bir araya geleceği, 120 kişilik oturma alanına sahip bir buluşma noktası olacak. Hafta sonları ücretsiz çay ikramıyla sabah kahvaltıları daha da keyifli hale gelecek. Ayrıca vatandaşlarımız dışarıdan getirdikleri yiyeceklerle kendi sofralarını kurabilecekler. Burada kardeşliğimizi ve birlikteliğimizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz.

Bu alanı belediyemize tahsis eden KARDEMİR’e teşekkür ediyorum. Karabük’ümüzün sosyal ve kültürel hayatına katkı sunan bu proje, şehrimizin maneviyatını ve sosyal dokusunu güçlendirecek. Belediye olarak, Karabük’ümüzü daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm belediye personeline ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Saat Kulesi Parkının Karabük’ümüze hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimi bu alanda huzur ve keyifle vakit geçirmeye davet ediyorum. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, Karabük’ümüzü daha nice güzelliklerle buluştursun inşallah”.

Konuşmaların ardından dua edildi ve açılış kurdelesi kesildi.


Saat Kulesi Parkımızın Açılışını Gerçekleştirdik

Başkan Çetinkaya’dan Karabük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan Karabük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne Ziyaret

10.12.2025 16 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Sayın İbrahim Bedir ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverlikleri ve şehrimizin birlik–dayanışma ruhuna katkı sunan nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Karabük Bilim Merkezi’nden Çocuklara Özel 3 Boyutlu Kalem Atölyesi

Karabük Bilim Merkezi’nden Çocuklara Özel 3 Boyutlu Kalem Atölyesi

10.12.2025 19 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’ne bağlı Karabük Bilim Merkezi, çocukların hayal gücünü geliştirmek ve bilimsel üretime teşvik etmek amacıyla "3 Boyutlu Kalemle Hayaller Şekil Buluyor" adlı özel bir atölye programı düzenliyor. 13 Aralık 2025 Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlik, 6 yaş ve üzeri çocukların katılımına açık olacak.

Karabük Belediyesi Metruk Bina Yıkımına Devam Ediyor

Karabük Belediyesi Metruk Bina Yıkımına Devam Ediyor

10.12.2025 51 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine sebep olan metruk yapıların yıkım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak Aydınlıkevler Mahallesi Rüstem Paşa Caddesi’nde bulunan, uzun süredir kullanılmayan ve çevre sakinleri için tehlike oluşturan bir metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.