İçme Suyu Şebekesinden Bahçe Sulaması Yapılması Yasaklanmıştır
Eklenme Tarihi: 05.08.2024 3130 Görüntülenme

İçme Suyu Şebekesinden Bahçe Sulaması Yapılması Yasaklanmıştır

Değerli halkımız, su kaynaklarımızın verimli kullanılması ve içme suyu arzında yaşanan sıkıntıların önüne geçilmesi için Belediye Meclisimizin 03.07.2024 tarihinde almış olduğu karar doğrultusunda, içme suyu şebekesinden bahçe sulaması yapılması yasaklanmıştır.

Bu karar ile su kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı ve tüm vatandaşlarımızın eşit ve yeterli miktarda suya erişiminin sağlanması amaçlanmaktadır.

Yasağa uymayanlar hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanununun ilgili maddeleri uyarınca idari para cezası uygulanacaktır.

Su kaynaklarımızın korunması için bu yasağa uyulmasını ve su tasarrufu konusunda duyarlılık gösterilmesini önemle rica ederiz.

Su kaynaklarımızın korunması için göstereceğiniz duyarlılık ve işbirliği için şimdiden teşekkür ederiz.

Karabük Belediyesi’nden Karabüklü Şaire Vefa

Karabük Belediyesi’nden Karabüklü Şaire Vefa

16.05.2026 40 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, kentin kültürel hayatına uzun yıllar emek veren emekli Matematik öğretmeni ve şair Osman öğretmen için anlamlı bir vefa programı gerçekleştirdi. Şiir ve müziğin buluştuğu etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.

Şahin ve Ayvazoğlu’ndan Karabük Belediyesine Ziyaret

Şahin ve Ayvazoğlu’ndan Karabük Belediyesine Ziyaret

15.05.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz, Kültür ve Sanat Politikaları Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Şahin ile AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Karabük İl Koordinatörümüz ve önceki dönem Trabzon Milletvekilimiz Sayın Bahar Ayvazoğlu’nu Belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri ve Karabük’ümüze dair gerçekleştirdiğimiz verimli istişareler için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Gönül Coğrafyamızın Sınırları Yoktur"

15.05.2026 33 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Lübnan Dariyya Belediye Başkanı Sayın Fadi Basboua, Avukat Sayın Fadi Bey, İHH Karabük Şube Başkanı Sayın İbrahim Şentürk ile bir araya gelerek kardeşlik bağlarımızı tazeledik. Nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri için teşekkür ederim. Birliğimiz ve dostluğumuz daim olsun" dedi.