İçme Suyu Şebekesinden Bahçe Sulaması Yapılması Yasaklanmıştır
Eklenme Tarihi: 05.08.2024 2731 Görüntülenme

İçme Suyu Şebekesinden Bahçe Sulaması Yapılması Yasaklanmıştır

Değerli halkımız, su kaynaklarımızın verimli kullanılması ve içme suyu arzında yaşanan sıkıntıların önüne geçilmesi için Belediye Meclisimizin 03.07.2024 tarihinde almış olduğu karar doğrultusunda, içme suyu şebekesinden bahçe sulaması yapılması yasaklanmıştır.

Bu karar ile su kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı ve tüm vatandaşlarımızın eşit ve yeterli miktarda suya erişiminin sağlanması amaçlanmaktadır.

Yasağa uymayanlar hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanununun ilgili maddeleri uyarınca idari para cezası uygulanacaktır.

Su kaynaklarımızın korunması için bu yasağa uyulmasını ve su tasarrufu konusunda duyarlılık gösterilmesini önemle rica ederiz.

Su kaynaklarımızın korunması için göstereceğiniz duyarlılık ve işbirliği için şimdiden teşekkür ederiz.

Başkan Çetinkaya Eğitim Bir-Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na Katıldı

Başkan Çetinkaya Eğitim Bir-Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na Katıldı

14.02.2026 18 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na katılım sağladık. Karabük Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Sayın Zeki Öz’e ve yönetimine ev sahiplikleri ve nazik davetleri dolayısıyla teşekkür ediyor; toplantının eğitim camiamız ve şehrimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya Esnafımızı ve Hemşehrilerimizi Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya Esnafımızı ve Hemşehrilerimizi Ziyaret Etti

14.02.2026 15 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, mübarek Ramazan ayının bereketini paylaşmak üzere esnafımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret ederek hayırlı Ramazanlar diledi.