İçme Suyu Şebekesinden Bahçe Sulaması Yapılması Yasaklanmıştır
Eklenme Tarihi: 05.08.2024 3616 Görüntülenme

İçme Suyu Şebekesinden Bahçe Sulaması Yapılması Yasaklanmıştır

Değerli halkımız, su kaynaklarımızın verimli kullanılması ve içme suyu arzında yaşanan sıkıntıların önüne geçilmesi için Belediye Meclisimizin 03.07.2024 tarihinde almış olduğu karar doğrultusunda, içme suyu şebekesinden bahçe sulaması yapılması yasaklanmıştır.

Bu karar ile su kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı ve tüm vatandaşlarımızın eşit ve yeterli miktarda suya erişiminin sağlanması amaçlanmaktadır.

Yasağa uymayanlar hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanununun ilgili maddeleri uyarınca idari para cezası uygulanacaktır.

Su kaynaklarımızın korunması için bu yasağa uyulmasını ve su tasarrufu konusunda duyarlılık gösterilmesini önemle rica ederiz.

Su kaynaklarımızın korunması için göstereceğiniz duyarlılık ve işbirliği için şimdiden teşekkür ederiz.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Büyüklerimizin Her Anlamda Yanlarında Olmaya Devam Edeceğiz"

19.08.2026 30 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kıymetli eşim Derya Hanım, huzurevindeki saygıdeğer büyüklerimizi ziyaret ederek kendileriyle bir araya geldi. Toplumsal hafızamızın ve kültürümüzün teminatı olan çınarlarımızın huzur ve refahı en öncelikli görevimiz. Büyüklerimizin her anlamda yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Aydınlıkevler Mahallesi Halim Deresinde Sıcak Asfalt Dökülüyor

Aydınlıkevler Mahallesi Halim Deresinde Sıcak Asfalt Dökülüyor

19.08.2026 31 Görüntülenme

Aydınlıkevler Mahallesi Halim Deresinde sıcak asfalt dökülüyor, yollarımız pırıl pırıl oluyor. Gece gündüz demeden çalışmaya, şehrimizin her köşesine dokunmaya devam ediyoruz.