Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım
Eklenme Tarihi: 05.07.2024 911 Görüntülenme

Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım

Türkiye - Hollanda 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final milli maç heyecanını 06 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 22.00'de Kemal Güneş Caddesinde (Hürriyet Caddesi) kurulacak ekranda izleyerek birlikte yaşayalım. Çay ve çekirdek ikramımız olup tüm halkımız davetlidir. Ayrıca çocuklarımız için eğlence ve pamuk şeker ikramımız olacaktır.

Başkan Çetinkaya 100. Yıl Mahallesini Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya 100. Yıl Mahallesini Ziyaret Etti

04.06.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Tüm gayretimiz, hemşehrilerimize yakışır bir şehir inşa etmek. Büyük şehirlerde ne varsa Karabük’ümüzde de olsun hayaliyle çıktığımız bu yolda, 100. Yıl Mahallesi bulvar projemiz adım adım yükseliyor. Yürüyüş yolu, bisiklet parkuru ve ışıl ışıl aydınlatmasıyla bittiğinde kelimenin tam anlamıyla muhteşem olacak" dedi.

Şehrimizin Emektar Berberlerini ve Kıymetli Kadın Kuaförümüzü Belediyemizde Ağırladık

Şehrimizin Emektar Berberlerini ve Kıymetli Kadın Kuaförümüzü Belediyemizde Ağırladık

04.06.2026 28 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimizin emektar berberlerini ve kıymetli kadın kuaförümüzü Belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için her birine yürekten teşekkür ediyor, hayırlı kazançlar diliyorum" dedi.

Ayla Öğretmen, Geçmişe Yolculuk Sergisine Tüm Hemşehrilerimiz Davetlidir

Ayla Öğretmen, Geçmişe Yolculuk Sergisine Tüm Hemşehrilerimiz Davetlidir

04.06.2026 29 Görüntülenme

Kahramanmaraş’taki okul saldırısında kalbimize gömdüğümüz Ayla Öğretmenimizin aziz hatırasına, Karabük’ümüzün evlatları çok anlamlı bir vefayla sahip çıktı.