Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım
Eklenme Tarihi: 05.07.2024 1104 Görüntülenme

Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım

Türkiye - Hollanda 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final milli maç heyecanını 06 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 22.00'de Kemal Güneş Caddesinde (Hürriyet Caddesi) kurulacak ekranda izleyerek birlikte yaşayalım. Çay ve çekirdek ikramımız olup tüm halkımız davetlidir. Ayrıca çocuklarımız için eğlence ve pamuk şeker ikramımız olacaktır.

Her An Her Yerdeyiz

Her An Her Yerdeyiz

12.09.2026 17 Görüntülenme

Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Karabük’ümüz İşte Böyle Güzel Çocuklara Emanet!"

12.09.2026 31 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Atatürk Mahallesi’ne kazandırdığımız parkımızı mis gibi tertemiz tutan evlatlarımızla tanıştık; duyarlılıkları için teşekkür edip yeni eğitim yılı öncesinde hediyelerini ve harçlıklarını takdim ettik. Ayrıca KAMER Kreşimizi de ziyaret ettik; kreşimiz pırıl pırıl, yeni dönemde minik öğrencilerini bekliyor. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum!" dedi.

Karabük’ün Yeni Sosyal Yaşam Alanı Has Bahçe’nin Açılışı Gerçekleştirildi

Karabük’ün Yeni Sosyal Yaşam Alanı Has Bahçe’nin Açılışı Gerçekleştirildi

11.09.2026 83 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya döneminde şehre kazandırılan Has Bahçe Sosyal Tesisinin resmi açılışı gerçekleştirildi. Şubat ayında hizmet vermeye başlayan ve kısa sürede Karabüklülerin yoğun ilgi gösterdiği sosyal yaşam alanlarından biri haline gelen Has Bahçe, düzenlenen törenle resmen açıldı.