Asfalt Çalışmalarımız Başladı
Eklenme Tarihi: 04.07.2024 701 Görüntülenme

Asfalt Çalışmalarımız Başladı

Belediyemiz tarafından ilk olarak Cumayanı Sanayi Sitesinde başlayan asfalt çalışmalarımız program dâhilinde asfalt ihtiyacı olan cadde, sokak ve mahallelerimizde devam edecektir.

Ekonomik sıkıntılara rağmen finansman sağlanarak asfalt çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Yıllardır Cumayanı Sanayi Sitesinin kanayan bir yarası olan asfalt sorununu ve bu yüzden esnaflarımızdan gelen şikayetleri göz ardı edemezdik. Cumayanı Sanayi Sitesi bölgesinde başlayan asfalt çalışmalarımız program dâhilinde devam edecektir" dedi.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren sanayi sitesi esnafları ise; "Uzun süredir yollarımız bozuktu. Asfaltlama çalışması bittikten sonra yolarımızda artık toz, çamur olmayacak. Yapılan çalışma için Belediye Başkanımız Sayın Özkan Çetinkaya ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerinde bulundular.

Karabük Belediyesi 5000 Evler Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

Karabük Belediyesi 5000 Evler Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

19.02.2026 180 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 5000 Evler Sosyal Tesisleri, Ramazan ayının ilk günü itibarıyla vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Modern mimarisi ve geniş sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken tesis, Karabük’te sosyal yaşamı güçlendirecek önemli projeler arasında yer alıyor.

Karabük’te Ramazan Denetimi: Pastane ve İmalathanelere Sıkı Kontrol

Karabük’te Ramazan Denetimi: Pastane ve İmalathanelere Sıkı Kontrol

19.02.2026 28 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi amacıyla denetimlerini artırdı. Zabıta ekiplerimiz tarafından şehir genelinde faaliyet gösteren pastane ve imalathanelerde kapsamlı kontroller gerçekleştirildi.

Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan

Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan

18.02.2026 73 Görüntülenme

Gündüzü sabır, akşamı bereket. Gönülleri Birleştiren Ramazan’a kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Paylaşmanın, kardeşliğin ve duaların ayı mübarek olsun… Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan.