Asfalt Çalışmalarımız Başladı
Eklenme Tarihi: 04.07.2024 773 Görüntülenme

Asfalt Çalışmalarımız Başladı

Belediyemiz tarafından ilk olarak Cumayanı Sanayi Sitesinde başlayan asfalt çalışmalarımız program dâhilinde asfalt ihtiyacı olan cadde, sokak ve mahallelerimizde devam edecektir.

Ekonomik sıkıntılara rağmen finansman sağlanarak asfalt çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Yıllardır Cumayanı Sanayi Sitesinin kanayan bir yarası olan asfalt sorununu ve bu yüzden esnaflarımızdan gelen şikayetleri göz ardı edemezdik. Cumayanı Sanayi Sitesi bölgesinde başlayan asfalt çalışmalarımız program dâhilinde devam edecektir" dedi.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren sanayi sitesi esnafları ise; "Uzun süredir yollarımız bozuktu. Asfaltlama çalışması bittikten sonra yolarımızda artık toz, çamur olmayacak. Yapılan çalışma için Belediye Başkanımız Sayın Özkan Çetinkaya ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerinde bulundular.

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali 19 Mayıs’ta Hizmete Açılıyor

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali 19 Mayıs’ta Hizmete Açılıyor

15.04.2026 29 Görüntülenme

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali, yenileme çalışmalarının ardından 19 Mayıs’ta modern yüzüyle hizmete açılıyor. Hem terminal esnafımızın konforunun hem de vatandaşımızın ulaşım kalitesinin ön planda tutulduğu otobüs terminali, sanayi şehri Karabük’e yakışır haliyle hizmet vermeye başlayacak.

Başkan Çetinkaya Karabük’ün Yarınları İçin Bakanlıklarda

Başkan Çetinkaya Karabük’ün Yarınları İçin Bakanlıklarda

15.04.2026 31 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Karabük’ün emeğini büyütmek, gençlere daha güçlü bir gelecek hazırlamak için Ankara’da temaslarda bulundu. Başkan Çetinkaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.