Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım
Eklenme Tarihi: 25.06.2024 644 Görüntülenme

Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım

Türkiye - Çekya 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası milli maç heyecanını 26 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 22.00'de Kemal Güneş Caddesinde (Hürriyet Caddesi) kurulacak ekranda izleyerek birlikte yaşayalım. Çay ve çekirdek ikramımız olup tüm halkımız davetlidir. Ayrıca çocuklarımız için eğlence ve pamuk şeker ikramımız olacaktır.


Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşayalım

Belediye Meclisimizin Aralık Ayı Olağanüstü Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin Aralık Ayı Olağanüstü Toplantısı Gerçekleştirildi

23.12.2025 39 Görüntülenme

Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Ustaoğlu’nun başkanlığında, Aralık ayı olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirildi. Alınan kararların şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileriz.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "100. Yıl Mahallesindeyiz"

23.12.2025 42 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "100. Yıl Mahallemizde esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Güler yüzleri, samimi sohbetleri ve şehrimize kattıkları değer için her birine teşekkür ediyorum. Esnafımızla omuz omuza, Karabük için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Açılış Programına Katıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Açılış Programına Katıldı

23.12.2025 39 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Eren Pide’nin, yapılan yenileme çalışmalarının ardından Karabük Mahallesinde yeniden hizmete açılması dolayısıyla düzenlenen açılış programına katılım sağladık. Bu anlamlı gün vesilesiyle Huzurevi’nde kalan büyüklerimizi işletmede misafir ederek güzel bir dayanışma örneği sergileyen işletme sahibi Muhammet Eren’e teşekkür ediyor, kendisine hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.