Belediyemizden Ücretsiz Otoparklar
Eklenme Tarihi: 12.06.2024 2591 Görüntülenme

Belediyemizden Ücretsiz Otoparklar

Ramazan Bayramı öncesinde Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile eski Valilik binasının olduğu arazi düzenleme çalışmalarının ardından geçici bir süreliğine Belediyemiz tarafından ücretsiz otopark alanı olarak belirlenmiş ve vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştı.

Şimdi ise yine Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları doğrultusunda eski Balık Pazarı otobüs durakları mevkiinde bulunan boş alan düzenleme çalışmalarının ardından geçici bir süreliğine Belediyemiz tarafından şehrimize ikinci bir ücretsiz otopark kazandırılarak, siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır.

Belediyemiz tarafından oluşturulan ücretsiz otopark alanları sayesinde yaklaşan Kurban Bayramı boyunca ve daha sonrasında da yaşanılacak yoğunluk ortadan kaldırılarak, şehir içi ulaşım ve otopark konusunda önemli bir rahatlama sağlanacaktır.


Belediyemizden Ücretsiz Otoparklar

Trabzonspor ve Beşiktaş’ın Karşılaşmalarını Dev Ekranda Hep Birlikte İzleyeceğiz!

Trabzonspor ve Beşiktaş’ın Karşılaşmalarını Dev Ekranda Hep Birlikte İzleyeceğiz!

22.10.2026 50 Görüntülenme

Bu akşam Avrupa sahnesinde mücadele edecek temsilcilerimiz Trabzonspor ve Beşiktaş’ın karşılaşmalarını Yenişehir Yazlık Sinemamızda dev ekrandan hep birlikte izleyeceğiz!

Bilal Mert Taşoğlu’nu Yürekten Tebrik Ediyoruz

Bilal Mert Taşoğlu’nu Yürekten Tebrik Ediyoruz

21.10.2026 45 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Demir Kartal Spor Kulübü’nden Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na transfer olan Karabüklü milli sporcumuz Bilal Mert Taşoğlu’nu yürekten tebrik ediyoruz! Karabük’ten çıkan her başarı, hepimizin gururudur! Sporcumuza yeni takımında başarılar diliyor, nice zaferlere imza atmasını temenni ediyoruz" dedi.

Hedef: Daha Düzenli, Daha Konforlu, Daha Güzel Bir Karabük

Hedef: Daha Düzenli, Daha Konforlu, Daha Güzel Bir Karabük

21.10.2026 77 Görüntülenme

Üniversite Mahallemizde, Sevgi Pınarı Camii çevresinde asfaltımızı yeniliyor, çevre düzenleme çalışmalarımızla bölgeyi daha güzel bir görünüme kavuşturuyoruz. Her çalışmamızda hedefimiz belli: Daha düzenli, daha konforlu, daha güzel bir Karabük.