Belediyemizden Ücretsiz Otoparklar
Eklenme Tarihi: 12.06.2024 2506 Görüntülenme

Belediyemizden Ücretsiz Otoparklar

Ramazan Bayramı öncesinde Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile eski Valilik binasının olduğu arazi düzenleme çalışmalarının ardından geçici bir süreliğine Belediyemiz tarafından ücretsiz otopark alanı olarak belirlenmiş ve vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştı.

Şimdi ise yine Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları doğrultusunda eski Balık Pazarı otobüs durakları mevkiinde bulunan boş alan düzenleme çalışmalarının ardından geçici bir süreliğine Belediyemiz tarafından şehrimize ikinci bir ücretsiz otopark kazandırılarak, siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır.

Belediyemiz tarafından oluşturulan ücretsiz otopark alanları sayesinde yaklaşan Kurban Bayramı boyunca ve daha sonrasında da yaşanılacak yoğunluk ortadan kaldırılarak, şehir içi ulaşım ve otopark konusunda önemli bir rahatlama sağlanacaktır.


Belediyemizden Ücretsiz Otoparklar

Avrupa Heyecanında Yine Omuz Omuza, Yine Tek Yürek!

Avrupa Heyecanında Yine Omuz Omuza, Yine Tek Yürek!

10.09.2026 39 Görüntülenme

Yenişehir Yazlık Sinema’da hemşehrilerimizle birlikte izlediğimiz, 1-1 sona eren Fenerbahçe-Roma müsabakasında son düdüğe kadar ortaya koyduğu mücadeleden dolayı temsilcimiz Fenerbahçe’yi tebrik ediyoruz.

Başkan Çetinkaya Bayır Mahalle Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya Bayır Mahalle Esnafını Ziyaret Etti

10.09.2026 40 Görüntülenme

Hemşehrilerimizin yüzündeki tebessüm ve esnafımızın memnuniyeti her şeye değer. Karabük’ümüze hizmet etmekten, bu şehre değer katmaktan onur duyuyoruz.

Terminal Lokantası Kapılarını Açtı

Terminal Lokantası Kapılarını Açtı

10.09.2026 38 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın göreve gelmesinin ardından baştan sona yenilenerek modern bir ulaşım merkezine dönüştürülen Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali, yeni bir hizmete daha kavuştu. Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Terminal Lokantası, ekonomik fiyat ve kaliteli hizmet anlayışıyla vatandaşlarımıza kapılarını açtı.