Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Millet Bahçesi İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu
Eklenme Tarihi: 07.06.2024 221 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Millet Bahçesi İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük’ümüze değer katacak olan ve yapımı yoğun bir şekilde devam eden Millet Bahçesi alanında AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın Cem Şahin, Sayın Ali Keskinkılıç ve AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın Ferhat Salt ile birlikte incelemelerde bulundular.

Millet Bahçesinin, halkın rahat nefes aldığı ve bir çok imkânlarından yararlanabileceği güzel bir yer olacağını belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yaptığı açıklamada; "Gördüğünüz gibi bugün burada vekillerimizin, il başkanımızın çabaları ile hızlı bir çalışma devam ediyor. Millet Bahçesinin şehrimize kültür, sosyal yaşam, yeşil alan ve spor alanlarında ciddi bir katkısı olacak. Böyle bir alanı halkımızın hizmetine açacağımız için hakikaten çok heyecanlıyız. Aynı şekilde belediye olarak biz de bu hizmet furyasını hızlandırıyoruz. Şimdi tam karşımda saat kulesinin o rampasına güzel çalışmalar, uygulamalar yapıyoruz. Orayı da halkımızın hizmetine sunacağız. Yine arkamızda 300 araçlık bir otoparkı kısa bir dönemde kazandırdık. İlave otoparklarımızı da yapacağız. İnşallah kısa bir dönemde burayı teslim alıp Karabük’ün hak ettiği o kaliteli sosyal hayatı, yeşil alanı, sportif ve kültür alanlarını hizmete sunacağız" dedi.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Aşure İkramı Programına Katıldı

26.07.2024 52 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ile birlikte Yeşil Mahalle’de (Esentepe) Cuma namazı sonrası cami derneğinin düzenlediği aşure ikramı programına katıldı.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

24.07.2024 80 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Post

Karabük Belediyesi Yüzme Kursumuza Yoğun İlgi

23.07.2024 79 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bugün Belediyemizin düzenlediği yaz kursları kapsamında yüzme kursuna başlayan öğrencilerimizle birlikteydik. Bu önemli adımın, gençlerimizin gelişimine katkıda bulunmasını diliyoruz" dedi.