19 Mayıs Karabük’te Coşkuyla Kutlandı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıl dönümünü Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadyumunda düzenlenen törenle Karabük’ümüze yakışan büyük bir coşkuyla kutladık.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıl dönümünü Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadyumunda düzenlenen törenle Karabük’ümüze yakışan büyük bir coşkuyla kutladık.
Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İl Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’yı Gazi Meclisimizde ziyaret ettik. Karabük’ümüzün öncelikli meselelerini istişare ederek taleplerimizi değerlendirdik. Şehrimize gösterdiği ilgi ve destekleri dolayısıyla Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Karabük 5000 Evler Ömer Lütfü Özaytaç İlköğretim Okulu 2-B Sınıfı öğrenci ve velileri, Has Bahçe’de keyifli bir piknik organizasyonu düzenledi. Piknik esnasında sosyal medya üzerinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’yı etiketleyerek samimi bir davette bulunan öğrencilerin bu çağrısına, Başkan Çetinkaya’dan anlamlı bir karşılık geldi.
Şehrimizde yaşayan can dostlarımızı da seviyor, koruyor ve düşünüyoruz. Çünkü Karabük demek huzur demek, güven demek, her canlıya sahip çıkmak demek.
© 2026 Karabük Belediyesi - Created By Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü.