19 Mayıs Karabük’te Coşkuyla Kutlandı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıl dönümünü Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadyumunda düzenlenen törenle Karabük’ümüze yakışan büyük bir coşkuyla kutladık.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıl dönümünü Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadyumunda düzenlenen törenle Karabük’ümüze yakışan büyük bir coşkuyla kutladık.
Yaz aylarını rahat ve hijyenik bir ortamda geçirmeniz için sahadayız.
Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Aydınlıkevler Mahallemizde komşularımızla bir araya geldik. Bizleri güler yüzleriyle, içten sohbetleriyle ağırlayan hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun" dedi.
Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kastamonu İdare Mahkemesi Başkanımız Sayın Reşat Akçan ve Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın İbrahim Hatipoğlu’nu Belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
© 2026 Karabük Belediyesi - Created By Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü.