Belediyemizin Mali Durumu
Eklenme Tarihi: 17.05.2024 2029 Görüntülenme

Belediyemizin Mali Durumu

1 Nisan 2024 tarihi itibariyle belediyemizin toplam borcu 623.734.627 TL’dir.

Belediyemizin kalem kalem borçları ise şu şekildedir;

  • İller Bankasından alınan krediler: 182.145.281 TL
  • Özel bankalardan alınan krediler: 130.747.000 TL
  • Kamu kuruluşlarına olan borçlar:  23.083.868 TL
  • 1 Ocak-31 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan harcamalar ve borçlar: 287.758.478 TL’dir. 

Bu veriler dâhilinde toplam borcun 287.758.478 TL’lik kısmının son 3 ay içerisinde yapıldığı ve herhangi bir taksitlendirme yada yapılandırmanın yapılmadığı görülmüştür.

Yapılan incelemeler sonucunda belediyemizin 2024 yılı ilk 3 aylık süreci dikkate alındığında belediyemizin gelirinin 94.000.000.00 TL giderimizin ise 115.000.000 TL olduğu tespit edilmiş olup, bu olumsuz mali tabloya rağmen görev süremiz içerisinde vaat ettiğimiz projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımız titizlikle devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Karabük’te Ramazan Sokağı Etkinlikleri Başlıyor

Karabük’te Ramazan Sokağı Etkinlikleri Başlıyor

16.02.2026 38 Görüntülenme

Karabük Belediyesinin geçtiğimiz yıl mahallelerde "Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde" adıyla gerçekleştirdiği ve yoğun ilgi gören programların ardından, bu yıl Ramazan ayına özel hazırlanan "Ramazan Sokağı" etkinlikleri başlıyor. Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikler, belirlenen günlerde Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde vatandaşlarla buluşacak.

Karabük Belediyesinin Destek Verdiği Projeden Yararlanan Çiftler Yemekte Buluştu

Karabük Belediyesinin Destek Verdiği Projeden Yararlanan Çiftler Yemekte Buluştu

16.02.2026 30 Görüntülenme

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen “Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi” kapsamında, Karabük Belediyesinin destek sunduğu projeden yararlanan 148 çift Karabük Belediyesi Kanyon Düğün Salonu’nda düzenlenen yemekte bir araya geldi. Programda, gençlerin aile kurma süreçlerine yönelik sağlanan destekler ve proje kapsamında sunulan imkânlar ele alındı.

Başkan Çetinkaya 5000 Evler Fatih Camiindeki Çalışmaları İnceledi

Başkan Çetinkaya 5000 Evler Fatih Camiindeki Çalışmaları İnceledi

15.02.2026 28 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ramazan öncesi 5000 Evler Fatih Camindeki çalışmalarımızı dernek başkanımız, gençler ve halkımız ile inceledik. Camimizin birçok ihtiyacını giderdik. Karabük’te ki diğer camilerimizde de çalışmalarımız devam ediyor" dedi.