Belediyemiz Tarafından 5000 Evler Mezarlığında Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi Okutuldu
Eklenme Tarihi: 09.04.2024 144 Görüntülenme

Ramazan Bayramı arifesinde vatandaşlar yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek için mezarlıklara akın etti. Her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramına bir gün kala Arife Günü 5000 Evler Mezarlığında Belediyemiz tarafından Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi okutuldu. Bu uygulama yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.

Öğle namazı sonrasında 5000 Evler Mezarlığında gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına katılım yoğun oldu.

Kur’an ziyafetine Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından yakınlarının mezarlarını ziyaret etti.

Ayrıca Karabük Belediyesi ekipleri tarafından mezarlıklara gül suyu sıkıldı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan'da Koltuğunu Çocuklara Emanet Etti

23.04.2024 184 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başkanlık makamını Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Meyra Suden Avcı, Muhammed Oğuz Taşçı ve Sümeyye Ecrin Öztürk’e emanet etti.

23 Nisan Karabük'te Coşkuyla Kutlandı

23.04.2024 188 Görüntülenme

Egemenliğimizin teminatı, Cumhuriyetimizin temeli Gazi Meclisimizin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Cumhuriyet Kenti Karabük'ümüze yakışan bir coşkuyla kutladık.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programına Katıldı

22.04.2024 120 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezimizde kreş öğrencilerinin düzenlemiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katıldı.