Yeni Dönem İlk Belediye Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 08.04.2024 219 Görüntülenme

Yeni Dönem İlk Belediye Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi ilk toplantısı meclis toplantı salonunda Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Başkanlığında gerçekleştirildi.

31 Üyesi bulunan Karabük Belediye Meclisinde toplantıya;

AK Parti grubu adına Belediye Meclis Üyeleri; İrfan Topçu, Nevzat Türkkan, Murat Karagül, Mehmet Uzun, Begüm Cefakar, Fatih Ustaoğlu, Yalçın Samet Sarıtaş, Mehmet Safa Öz, Hülya Uluçay, Hüseyin Erik, Songül Çay, Coşkun Aloğlu, Ahmet Çınar, Mehmet Kara, Kazım Çamlı, Hüseyin Ayhan

MHP grubu adına Belediye Meclis Üyeleri; Ahmet Arslan, Kemal Karadeniz, Vedat Namal, Seher Berker, Faruk Kartal, Mustafa Sarıoğlu, Dr. Hayati Demir

YRP grubu adına Belediye Meclis Üyeleri; Erdal Üngören, Ziya Doğmaz, Emre Çınar, Bilal Kılıç, Uğur Kesgin, Özer Özay

CHP grubu adına Belediye Meclis Üyeleri; Uygar Varlık, Abdullah Mor katıldı.

Toplantıyı açmadan önce bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Herkese hayırlı olsun. Karabük için bu meclisin 5 yıl boyunca faydalı işlere imza atmasını temenni ediyorum" dedi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçilerek, komisyon ve divan üyeleri seçimleri yapıldı.

İlk oylama Meclis Başkanvekilliği için yapıldı. Yapılan oylama sonucunda Meclis Başkanvekili olarak Murat Karagül, ikinci Başkanvekili olarak ise Hülya Uluçay seçildi.

Katip Üyeleri; Asil Mehmet Safa Öz ve Coşkun Aloğlu, Yedek Mehmet Kara ve Hüseyin Ayhan

Encümen Üyeleri; Nevzat Türkkan, İrfan Topçu, Kazım Çamlı

Karabük Çevre Hizmetleri Birliği (KARÇEV) Üyeleri; Asil Mehmet Uzun ve Hülya Uluçay, Yedek Mehmet Safa Öz ve Mehmet Kara

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) Üyeleri; Asil Fatih Ustaoğlu ve Ahmet Çınar, Yedek Coşkun Aloğlu ve Songül Çay

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri; AK Parti Songül Çay, Hüseyin Erik ve Yalçın Samet Sarıtaş, MHP Faruk Kartal, YRP Ziya Doğmaz

İmar Komisyonu Üyeleri; AK Parti Begüm Cefakar, Hüseyin Ayhan ve Mehmet Kara, MHP Kemal Karadeniz, YRP Bilal Kılıç seçildi.

   

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan'da Koltuğunu Çocuklara Emanet Etti

23.04.2024 185 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başkanlık makamını Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Meyra Suden Avcı, Muhammed Oğuz Taşçı ve Sümeyye Ecrin Öztürk’e emanet etti.

Post

23 Nisan Karabük'te Coşkuyla Kutlandı

23.04.2024 188 Görüntülenme

Egemenliğimizin teminatı, Cumhuriyetimizin temeli Gazi Meclisimizin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Cumhuriyet Kenti Karabük'ümüze yakışan bir coşkuyla kutladık.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programına Katıldı

22.04.2024 121 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezimizde kreş öğrencilerinin düzenlemiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katıldı.