Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 03.04.2024 1346 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "Teşekkürler Karabük"

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bundan sonra birlik olma, bir olma ve Karabük için daha çok çalışma zamanıdır" dedi.

Belediye Başkanımız Çetinkaya açıklamasında; "Aziz Karabüklüler, değerli hemşehrilerim; 31 Mart akşamı kazananın sadece Karabük olduğu bir seçimi geride bıraktık. Seçim kampanyamız süresince attığımız her adımda, çaldığımız her kapıda tek gayemiz hemşehrilerimizin gönüllerine girebilmek ve şehri imar hedefi ile projelerimizi anlatmaktı. Sizler ise seçimlerde kullandığınız oylarınızla yepyeni bir dönemi başlattınız. Bize olan güven, sevgi ve destekleri için partimizin kıymetli yöneticilerine, kadınlarımıza ve gençlerimize, kampanyamıza katılan gönüllülerimize, bize oy versin veya vermesin tüm Karabüklülere bu tarihi başarının bir parçası oldukları, gönül verdikleri ve katkı sundukları için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra birlik olma, bir olma ve Karabük için daha çok çalışma zamanı. Bunu da siz kıymetli hemşehrilerimle birlikte, hep beraber başaracağız" dedi.

Karabük’te Ramazan Sokağı Coşkusu Devam Ediyor

Karabük’te Ramazan Sokağı Coşkusu Devam Ediyor

02.03.2026 45 Görüntülenme

Belediye Sanat Evi’nde düzenlenen etkinliklerle Ramazan’ın manevi atmosferini birlikte yaşayalım. Geleneksel gösteriler ve çocuklarımız için hazırlanan programlarla dolu dolu bir akşam sizleri bekliyor.

Koç’tan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Koç’tan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

02.03.2026 29 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Nazik ziyaretlerinden dolayı Karabük Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Av. Yaşar Koç’a, yönetim kurulu üyeleri Orkun Eğribaş ve Türkan Öner’e teşekkür ederim" dedi.

Ramazan Sokağı’nda Coşku Devam Ediyor

Ramazan Sokağı’nda Coşku Devam Ediyor

02.03.2026 35 Görüntülenme

Geleneksel etkinlikler, çocukların neşesi ve Ramazan’ın manevi atmosferiyle Sanat Evi’nde buluşmaya devam ediyoruz. Mutlu haftalar Karabük.