Belediye ile Vatandaş Arasındaki Turnikeler Kaldırıldı
Eklenme Tarihi: 03.04.2024 557 Görüntülenme

Belediye ile Vatandaş Arasındaki Turnikeler Kaldırıldı

Başkanın ilk icraatı belediye binası girişinde yer alan turnikeleri kaldırmak oldu. Şeffaf, erişilebilir belediyecilik anlayışı ile turnikeler kaldırıldı.

Turnikelerin üzerinde yer alan personel devam kontrol sistemine ait kart okuyucular ise duvara monte edilerek personel giriş çıkış takipleri devam etmektedir.

Karabük Belediyesi ve KETEM İş Birliği ile Ücretsiz Kanser Taraması Devam Ediyor

22.10.2024 46 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ve KETEM’in ortak çalışmasıyla, mobil tarama aracı ücretsiz mamografi çekimi, kanser, tansiyon ve şeker ölçümleri devam ediyor.

Ücretsiz Yüzme Kursu Ön Kayıtları Başladı

21.10.2024 155 Görüntülenme

Belediyemizin 8 - 13 yaş grubu öğrencilerine yönelik düzenlediği ücretsiz yüzme kursları için ön kayıtlar başladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti

19.10.2024 62 Görüntülenme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ile bir araya geldi. Ziyarette, şehrin altyapı projeleri, sosyal hizmetler ve geleceğe yönelik yatırımlar ele alındı. Başkan Çetinkaya, Belediyenin vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla yürüttüğü çalışmalara dair detaylı bilgi verdi.