Belediye ile Vatandaş Arasındaki Turnikeler Kaldırıldı
Eklenme Tarihi: 03.04.2024 214 Görüntülenme

Belediye ile Vatandaş Arasındaki Turnikeler Kaldırıldı

Başkanın ilk icraatı belediye binası girişinde yer alan turnikeleri kaldırmak oldu. Şeffaf, erişilebilir belediyecilik anlayışı ile turnikeler kaldırıldı.

Turnikelerin üzerinde yer alan personel devam kontrol sistemine ait kart okuyucular ise duvara monte edilerek personel giriş çıkış takipleri devam etmektedir.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan'da Koltuğunu Çocuklara Emanet Etti

23.04.2024 187 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başkanlık makamını Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Meyra Suden Avcı, Muhammed Oğuz Taşçı ve Sümeyye Ecrin Öztürk’e emanet etti.

23 Nisan Karabük'te Coşkuyla Kutlandı

23.04.2024 190 Görüntülenme

Egemenliğimizin teminatı, Cumhuriyetimizin temeli Gazi Meclisimizin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Cumhuriyet Kenti Karabük'ümüze yakışan bir coşkuyla kutladık.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programına Katıldı

22.04.2024 122 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezimizde kreş öğrencilerinin düzenlemiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katıldı.