Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Sayın Mehmet Özhaseki ile Bir Araya Geldi
Eklenme Tarihi: 13.05.2024 235 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Sayın Mehmet Özhaseki ile Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bugün Karabük Heyeti olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile bir araya gelerek verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

Ziyaretimizde Karabük’ümüze ilişkin güncel konuları istişare ettik" dedi.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu Ziyaret Etti

27.05.2024 38 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın Cem Şahin, Sayın Ali Keskinkılıç ve AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın Ferhat Salt ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Post

Başkan Çetinkaya: "Kıymetli Hemşerilerimiz ile Açılış ve Esnaf Ziyaretlerinde Bir Aradaydık"

24.05.2024 54 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Güzel şehrimizin, güzel sokaklarında kıymetli hemşerilerimiz ile açılış ve esnaf ziyaretlerinde bir aradaydık. Sağlık, sıhhat ve afiyet ile huzurlu hafta sonları diliyoruz" dedi.

Post

Soğuksu Mahallemize 3. Etap TOKİ Hayırlı Olsun

23.05.2024 258 Görüntülenme

Karabük’ün Soğuksu Mahallesinde 1. ve 2. Etapları tamamlanıp, yapımı planlanan 3. Etap TOKİ konutlarının ihale süreci tamamlandı.