Karabük Belediyesinden Ücretsiz Otopark
Eklenme Tarihi: 07.04.2024 234 Görüntülenme

Karabük Belediyesinden Ücretsiz Otopark

Karabük Belediyesi hemşerilerimize kolaylık sağlamak amacı ile önemli bir adım attı.

Ramazan Bayramı boyunca ve daha sonrasında yaşanılacak yoğunluğun ortadan kaldırılması amacı ile Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları doğrultusunda eski Valilik binasının olduğu arazi, düzenleme çalışmalarının ardından geçici bir süreliğine Karabük Belediyesi tarafından ücretsiz otopark alanı olarak belirlendi.

Karabük Belediyesinin bu hamlesi ile şehir içi ulaşım ve otopark konusunda önemli bir rahatlama sağlanacaktır.

Başkan Çetinkaya: "ASD Eflanispor Futbolcularını ve Teknik Heyetini Tebrik Ediyorum"

05.05.2024 27 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Amatör Liginde Şampiyon olan ASD Eflanispor Futbolcularını ve Teknik Heyeti’ni tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Daha Güzel Bir Karabük İçin Sahadayız

05.05.2024 27 Görüntülenme