Karabük Belediyesinden Bayram Temizliği
Eklenme Tarihi: 07.04.2024 195 Görüntülenme

Karabük Belediyesinden Bayram Temizliği

Karabük Belediyesi, Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte hummalı bir bayram temizlik çalışması başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, bayram tatili süresince insan yoğunluğunun artması beklenen yerlerde temizlik faaliyetlerini yoğunlaştırdı.

Temizlik faaliyetleri yürüyen merdivenler ve otobüs durakları başta olmak üzere devam ederken, vatandaşların bayramı daha temiz ve hijyenik bir ortamda kutlayabilmeleri sağlanacaktır.

Başkan Çetinkaya: "ASD Eflanispor Futbolcularını ve Teknik Heyetini Tebrik Ediyorum"

05.05.2024 28 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Amatör Liginde Şampiyon olan ASD Eflanispor Futbolcularını ve Teknik Heyeti’ni tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Daha Güzel Bir Karabük İçin Sahadayız

05.05.2024 28 Görüntülenme