Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya Mazbatasını Aldı
Eklenme Tarihi: 03.04.2024 424 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya Mazbatasını Aldı

31 Mart 2024 yerel seçimlerini zaferle sonuçlandıran Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Merkez İlçe Seçim Kuruluna giderek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Caner Yılmaz’dan mazbatasını aldı.

Başkan Çetinkaya’ya AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç, önceki dönem Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam, AK Parti Karabük Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay, AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Semih Can Güzel, AK Parti Karabük İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya; "Parti teşkilatı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de Karabük halkına ediyorum" dedi.

   


Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya Mazbatasını Aldı

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan'da Koltuğunu Çocuklara Emanet Etti

23.04.2024 184 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başkanlık makamını Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Meyra Suden Avcı, Muhammed Oğuz Taşçı ve Sümeyye Ecrin Öztürk’e emanet etti.

Post

23 Nisan Karabük'te Coşkuyla Kutlandı

23.04.2024 188 Görüntülenme

Egemenliğimizin teminatı, Cumhuriyetimizin temeli Gazi Meclisimizin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Cumhuriyet Kenti Karabük'ümüze yakışan bir coşkuyla kutladık.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programına Katıldı

22.04.2024 120 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezimizde kreş öğrencilerinin düzenlemiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katıldı.